Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

ewel
no moja zatial teda krasne nie su :-(
hadam sa to da dokopy ja by som s tebou menila :-( mas krajsi tvar
ale zas mozem byt rada lebo predtym to bolo horsie :-)))

ewel007

cleopatra

to šampanske si dame potom spolu, takže nič nebuchaj :))
neboj , ved je ešte uplne skoro na paniku, krásne to odpuchne, uvidíš, ver nášmu dokimu :))

cleopatra123

kejtrina
no neviem ja mam vysku 155, 46 kg, pod prsami 70cm, nie som nejaka objemna ale asi si ty vyssia a to robi svoje inak fotka je zblizka ale ked to bude mozne budem cvicit :-)
ja som pozerala tvoje su perfektne ako vlastne vidiet ze su mlade :-) zo mna by sa nedal vycarovat taky vysledok
a chces vacsie? ja by som hned menila za tvoje :-)

ewel007

kejtrina

ja tiež nie som neaka plnšia akko si písala, mam tých 55-56kg i ked pred pôrodom som mala 49 :)), a samozrejme že ked mala cleopatra 2ky pred opkou ma zo 400ml krásne štvorky, kedže ja som pred opkou mala niečo medzi nula a jedna tak mam s 500ml to čo mam, asi tak..

cleopatra123

ewel
veru dnes tyzden :-) nacnem sampanske :-)
mne je kazdym dnom lepsie len ked vidim ten roziel medzi prsami chyta ma panika aj ked viem ze teda este je skoro na nejaky definitivny vysledok

kejtrina

cleo,

neboj odpuchnu!!! ja som prvýkrát videla naozajsný výsledok po dobrom mesiaci...
...na ľavom prsku máš poriadny opuch!!! ale to sa zosymetrizuje neboj nič, len sa to tam deje pomalšie - možno tam porušili pri operácii viac cievok a tak sa to tam zceluje pomalšie, ale ostať to tak nemôže to sa vôbec neboj!!!

ty máš 46kg? teda foto tak nevyzerá, asi je blízka, lebo však kuk moje, že vyzerá že si oplnšia odo mňa a ja mám 55!!! :D
to asi záleží z akej blízkosti je foto...

...inak cleo nebud sebakriticka, lebo tvoj vysledok je nadmieru prirodzeny a nadalej si budem tvrdit ze vdaka zakladu, proste mas ten implos obaleny v zlaze a tuku, tak co! nevymyslaj mas krasne!!!

fakt je a to uzna aj ewel, ze na tebe vyzeraju 400 vacsie ako na nej 500...tak???

babule,

je to tak, ze jednej stacia na 5-ky 400-ky, inej nestacia 515-ky...

?????

ewel007

kvet

moja ako sa máš dnes? ja už super, na par veci, ktoré su uplne nič v porovaní prve dni :)
a foto foto nič? :D

ewel007

LadyMoni

no dakujem, ale vieš po opke, som nevedela ani čia som, a ani som si to tak neuvedomovala, ale na druhý deň ma to už poriadne zaujímalo :D
podla mňa máš pekný zaklad a doki vyčarí super prsia!! :)