Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

macka7

kvet

ale áno vidíš,spomínal , že na operačke použije niečo ako sizer", teraz neviem či som to dobre nazvala, to vlastne vyskúša čo mi bude dobré a ako sa natiahne sval
len ja mám v papieroch dané 300-330ml
v deň operácie sa ho na to skúsim popýtať

takže ani týždeň nemáš, tak ti držím päste, ale je ti už o niečo lepšie ?
som zvedavá ako to budem aj ja zvládať
našťastie mám prácu v kancli tak by hádam nemal byť problém s návratom:)

kvet11

macka7

v stredu budem od opky ešte len týždeň :) dohodli sme sa na konzultácii že vysoký profil gulate 350 - 400 ml a pred opkou keď ma meral a sme sa rozprávali napísal na mňa 375ml ale podla prepúštacej správy mám asi 400ml ja som sa nespýtala že aké mi dal trúba :DDD
ale ešte na konzultácii hovoril že on si počas opky vyskúša ktoré budú lepšie tak sa mu asi viac hodili tie 400 ml skús sa spýtať či môžeš ísť do väčších trošku lebo časom si povieš mohla som aj väčšie :))

macka7

Mery NR

aj ja by som sa pridala, môže to byť skvelé stretko...no len ja mám op až začiatkom októbra, dovtedy už budete aj na 3 kávičkách:)

kvet11

ewwl007

no už je to lepšie len ráno trošku taký tlak kým sa zdvihnem s postele a chodím tak pomalšie a ešte sa hrbím ale nie už toľko o dva dni to bude už týždeň a vy baby to máte už dnes :))

budú aj foto neboj sa nič ja sa zatial nejak neokukávam aby som potom nemala s toho stres že sú neni také ako by som chcela a že jedno je opuchnuté druhé nie nechávam tomu voľný priebeh :)) netreba to silit :)

macka7

kvet

ano do galerky sa chystám dať moje foto, teraz ešte ked sú pre opkou , dám dám určite
práveže o inej veľkosti sa nezmieňoval, asi preto, že som ja bola taká, že chcem asi čo najprirodzenejšie a možno videl, že som sa bála ísť do väčších
ako čítam rôzne skúsenosti žien, tak zrejme budeš mať pravdu , že ono sa to usadí a potom si budem báchať hlavu

ty máš teda 360ml a si teda spokojná a koľko máš prosím od operácie už ?
pozriem potom tú galeriu ked už pošlem aj ja

cleopatra123

ewel
no ja sa poctivo kazdy den nech vsetko dobre dopadne a nech su ako maju byt :-) snad nam panbozko pomoze ked uz nam nenadelil origos :-)

ewel007

cleopatra

ved musíme zapiť či sa opiť :D úspešne opku za nami :) už sa len modliť, aby bolo všetko ako ma byť..

ewel007

cleopatra

moja ved aj ja som rada, že s toho nič mam niečo, aj ked nebudu štvorky :)) nebudem sa silou mocou do niečo hnať.
nerob paniku ti hovorím, 11.9 mi ukážeš :)
2 flaše mame dosť ? ?:D