Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Matka872

ahojte dievcata.Ja by som od Vas potrebovala par informacii,ktore mate uz silikonove prsia.
Ako sa spi na bruchu,samozrejme ked su uz zahojene.
A mate niektora z Vas pod svalom vedeni implantat.Ja sa idem objednat do Kosic,chcela by som rez pod prsnikom.Aby to vyzeralo prirodzenejsie.A este sa chcem opytat ze ked mate dostat krami,ci mate napatie v prsiach rovnake ako pred silikonmi a tak.
Dakujem Vam krasne za vase reakcie.V mojom rozhodovani mi to velmi pomoze.

LadyMoni

Ivava
no ved to, že nevravel :( a kukám aj v tých papierocha nikde to nieje napísané, iba eurosilicon 81, 375mml a pooperačná podprsenka. Kde by som to mala hladať? Lebo aj moje známa uňho bola a že oni sa dohodli aj na tvrdosti, že má 80% ... mne o niečom takom ani nevravel, ani o tom profile :( Preto chcem ísť za ním ešte raz a všetko si utvrdiť aby som bola spokoojná a vedela čo ako.

bianca003

leus
ahoj no mne sa to robí bežne ale na vnútorných stehnách je tam jemnejšia koža to vlastne ked ma už začína opalovat tak sa mi to robí ale potom to hned zmizne .... možno to so silikonom nemá nič ...

cleopatra123

leus
to naozaj? ja sa sice budem najblizsie opalovat az o rok ale to ma teda prekvapilo dufam ze nie som zvedava ci s tym ma niekto skusenost

leus

...ja ked sa opalujem hore bez tak sa mi v dolnom pole prsnika robia take cervene mapovite flaky , zeby sa silikon prehrieval?

kvet11

macka7

jasné už je to lepšie proste neporovnateľné s prvými dvoma dňami prvý som prespala celý išla som prvá ráno o 9:00 a ten druhý som prespala asi tak trištvrte dňa a potom to už bolo lepšie. je dobré keď už sa postaviš s postele a ideš sa aj poprechádzať vtedy to tak rozchodíš všetko :)

po akom čase sa chceš vrátiť do práce?? to je super že si v kancli ja mám stojatú robotu a ruky stále v pohybe a hore tak že ja mám až mesiac dovolenku ale to ty potrebovať nebudeš určite ....

cleopatra123

mery NR
ja myslim ze by to mohlo byt spojene aj s tym lovom podprseniek :-) dovtedy hadam aj odpuchneme ale inak ja sa prisposobim 11.9 ideme s ewel na vybratie stehov a potom sa mozme dohodnut na nejakom termine :-)
ja som chodila na vysku do nitry mam to mesto rada :-)

Mery NR

baby,
opuchy ešte pár mesiacov budete mať. ja som na ľavom mala zo spodu opuch 3 mesiace, až teraz po pol roku môžem povedať, že sú už ok, aj keď ešte jazvu trošku cítim keď ma tlačí kostica z podprdy..

Mery NR

ewel, cleopatra sedí vec :-) a chceli by ste teraz niekedy, alebo za pár týždňov keď už budete fit a pôjdeme už aj na lov podprseniek do HM :-)
macka
kludne sa pridaj, pre teba to bude najväčšie vzrúšo, keďže si ešte pred :-)