Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

leus, a čo si sa pýtala? ja ti rada odpoviem :)
ja som bola na sone každý rok, všetko bolo vždy ok, až posledný rok akési zvlnenie, čiže znepokojená som ostala - ale vraj to je normálne...

kejtrina

Matka 872,

budem súhlasiť s leus...a to úplne...

...za prvé väčšina z nás má jazvu pod prsom - je to najjednoduchší typ vstupu so štatisticky najmenej komplikáciami, väčšina z nás má implantát pod svalom - ja ho tam mám zašitý úplne celý, lebo je maličky, ale už pri 300ml a viac sa pod sval zmestia len dve tretiny - spodok je pod žľazou (hovorí sa že implantát je pod svalom, pretože horná časť kapsule si nájde miesto resp. prirastie zväčša pod svalom)...

...za druhé to spanie...ďakujem bohu, že spím na chrbte, lebo keď mám chuť si poležať na brušku, je to nepríjemné - aj keď to absolútne nebolí, tlačí to až začneš mať pocit, že si to tam poškodíš - a to mám len 250ml, jediné čo si neviem predstaviť po reoperácií ako budem vôbec spať tak "na boku na bruchu :D " lebo teraz si celá na brucho na dlho ľahnúť nemôžem...

...na pláži si radšej odhrabem trocha piesku...

a súhlasím aj s plavkami - jazvy sú síce malinké, uzučké a úplne svetlé, ale aj tak sú to jazvy a keď sa ti niekto pozrie na dokonalé prsia automaticky hľadá jazvu...

leus

zuleko
raz som mu za to pisala mail, ale odpoved ziadna, nejak nie som z toho na prasky, tak to nechavam tak, zachvilu mam rocnu kontrolu tak ak nezabudnem opytam sa ...ozaj mala si robene sono pri rocnej kontrole?

Zuleko

Leus
a robí sa ti to stále?ja sa opaľujem vždy s holými prsiami a nikdy sa mi to nestalo.Neskúsila si sa opýtať doktora z čoho to môže byť?či to má súvis so silikónom?

Lucy1990

Ahojte, leus, ja sa opalujem hore bez stale a nerobia sa mi ziadne flaky na kozi v okoli implantatov. Co sa tyka spanku na bruchu, ja si ho vychutnavam tak ako predtym, len musim spat v pooperacnej podprde, v tej sa citim lepsie :-) Inak u mna vsetko ok, som s prskami straasne spokojna :-)

leus

Matka 872
na bruchu sa nespi tak pohodlne ako s normalnymi prsiami, ja spim, ale si zvyknem este podlozit ruku aby som nelezala priamo na prsniku lebo ma to tlaci...skoro kazda ma pod svalom implantat, teraz uz malokedy davaju pod prsnu zlazu, napatie v prsiach pred kramami-ano, vtedy mavam aj vacsie a pobolievaju a kebyze sa mam este raz rozhodnut ci rez pod prsiami alebo cez pazuchu-tak sa rozhodnem cez pazuchu, lebo rez pod prsiami ked som v leze tak vidno, musim si aj na kupalisku davat pozor aby mi z pod plavok nevytrcali jazvy , takze tak :)

Mery NR

leus
to je zvláštne. ja som sa zatiaľ hore bez neopaľovala, doma by ma susedia videli a na kupku na to nemám gule. tak si raz za čas neopálené časti doopalujem v solárku