Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

kvet
ved to radsej prekonzultovat ako nieco zanedbat predsa len nie je to sranda
mozno si viac namahala tu stranu alebo co ale radsej si to daj pozret ved mozno bude treba aj daku antibioticku masticku nech sa tam nedostane infekcia inac ja ked som si odlepila tie lepky po drenoch tak som si to trochu natrela framykoinom a umyvam sa tym sprchacom co nam dali na klinike dezinfekcnym

kejtrina

baby ja som počula - dreny zvyknú krvácať...len sa treba starať aby sa tam nejaká infekcia nedostala a možno sa treba zaujímať aj o nejaké lieky - atb.

inak v MT vraj dreny nepoužívajú, čiže ťa zašijú a všetko Ti mokvá dovnútra - veď asi vy najlepšie vidíte koľko toho...

ale bolo mi vysvetlené, že každý má svoje metódy :)

kejtrina

leus,

ty kokos neviem! myslím, že je to reakcia tvojho tkaniva a či na prehriaty silikón - ten by ťa pálil...možno aj hej, keď ti vznikne začervenanie, a aj opuch? a nesvrbí to?
každopádne by som volala plastickému a hneď...

bola si už niekedy v infrasaune?

ja som čítala že so silikónovým implantátom v tele tam nesmieš!

angelica,

súhlasím so Zuleko, hlavne podľa telesných parametrov, a na prvýkrát Ti to nikto nenavrhne - keď by si sa aj dožadovala, myslím, že aj ten p. Dr. Červeň sa s Tebou bude rozprávať nanajvyš o 450-kach...
...ale každopádne si myslím, že dopracovať sa dá aj k 1000-kam...
...najlepšie Ti poradia na konzultácii...

kvet11

cleopatra123

mne to tiež netieklo a dnes v noci že bum uplne že dosť s lavej dierky a tu mam aj taku otvorenu a tu druhu mam už danú dokopy.

volala som na kliniku doktor Mládek tam neni že príde asi až zajtra ale že doktor Kováč tam je že sa mi na to pozrie.

nechápem tomu že až po týždni mi to začalo takto tiecť :(((

cleopatra123

kvet
mne to uz potom nekrvacalo odlepila som si aj naplaste co som tam mala nalepene a v poriadku co keby si zavolala na kliniku? isto ti poradia co s tym

kvet11

baby stalo sa vám niektorej že po vytiahnutý drenov vám začala krvácať ta ranka?? ja som dnes presne týžden po opke a v noci mi to začalo krvácať aj som si prelepila vydenzifikovala a aj tak tieklo a dosť......

Zuleko

angelica
Určite ti 700 ml prsia neurobia na prvý krát a to žiaden doktor,k takýmto implošom sa treba dopracovať postupne.Čiže aj na 2,3 krát je OP potrebné.Na prvý krát ti väčšie ako max 400-450 ml nedajú,pokiaľ sa bavíme,že máš prsia klasické jednotky alebo žiadne.Iná situácia je pri ženách,ktoré majú vykojené prsia tým sa na prvý krát zmesti aj 550.Takže určite rátaj s tým,že ti to na prvý krát neurobia.To by ti popraskala celá koža.Ja sa chystám tiež na zväčšenie,nakoľko sa mi páčia veľké prsia a na prvý krát my tam dali max 390 ml.

angelica

Caute baby :) uz dlhsie vas sledujem, chcela by som si dat tiez zvacsit prsia ale stale sa rozhodujem medzi avelaneclinic a dr.Cervenom. Do avelane clinic by som to mala aj blizsie a nebola by ani taka dlha cakacka ale stale ma to taha k dr.Cervenovi, prosiiim poradte :) inac mne sa vzdy pacili velke prsia preto si chcem dat najmenej 700ml myslite ze mi to spravia hned na prvy krat ?

rita149

leus

aj ja sa opalujem z holými prsíčkami a vsetko ok a to teda vydrzali fakt extremne teplo tento rok na dovolenke .

Mery NR

ak bude nejake stretko daj mi vediet na Fb prisla by som konecne aj ja, chceli sme uz davno ale nejka nam to nevyšlo tak ak nieco bude pridam sa :-)