Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivava

Baby nebojite sa potom ked chcete take velke prsia bolesti chrbta a co ja viem co...Ja by som sa bala takych velkych...haha
ewel
ako sa citis? uz sa mozes v pohode normalne pohybovat ci??? co ruky?

ewel007

angelica

kludne do toho chod, je to tvoje telo a ty to chceš, aj mna kamaratky odhovarali, a spravila som si po svojom, tiež sme boli s Cleopatrou spolu na opke v Avelane, dnes je to 9 dni po op, a som velmi rada, že aj po odhovaraní som do toho išla. ja som mala slabe jednotky, a dal mi doki 500ml na šup, a ked našetrík rounky, pôjdem na reopku :D a šla by som aj do 700ml, mne sa páčia velké prsia, pozri na Minarikovu, ta ma 900ml a neni to neaký brutal gigant..môj nazor, ale každemu sa páči niečo iné, v každom prípade je Avelane špičková klinika, a suhlasim aj s Cleopatrou, skus konzultacie u oboch :)

cleopatra123

angelica
myslim ze by si mala absolvovat konzulatacie na obidvoch miestach a uvidis ja som bola v avelane klinika krasna, dobre vybavena, moderna, primar charizmaticky prijemny ako aj vsetci ostatni vysledok zatial neviem presne ohodnotit nakolko som len 9 dni po ale s klinikou som spokojna maximalne, tazko povedat kde ti budu ochotni vlozit vacsie to zistis az ked pojdes na konzultaciu predsa len kazda sme ina a doktori maju na to tabulky

angelica

Viem ze baby si davaju na prvy krat maximalne 500ml ale nakolko som velmi vysoka mam 181 cm a 70kg a prsia trojky tak som myslela ze by to nemal byt velky problem, prsia mam tak akurat ale na moju vysku by sa mi pacili vacsie... vela kamaratok ma od toho odhovara hovori mi ze to nepotrebujem ale mne sa to jednoducho paci :)Preto aj rozmyslam o tychto vacsich implantatoch kedze som sama dost velka :) a myslis ze Dr.Cerven by mi ich dal skorej ako v avelane clinic ?

gina3

bodka,
neviem sama, či sa ešte budú meniť, ale posledný čas sú stále rovnaké, akurát mäkkšie. A tebe sa mojka ako darí, už si bez bolestí?

bodka_

gina
krásne prsia, naozaj vydarená prácička, už sú asi úplne usadené, ked si už tri mesiace po, však? A už ich máš uplne mäkké?

Zuleko

angelica
a nehovoriac o tom,že prsia väčšie ako 550 nechce urobiť žiaden chirurg,aj keď sa toho dožaduješ.Pričom nechápem čo je to za blbosť,keď v zahraničí sa dávajú bežne implantáty 600,700ml.Možno svetlou výnimkov je doktor Červeň,ktorý robí prsia playmatkám a tým dáva aj väčšie,ale každá jedna bola minimálne na operácii 2 aby dosiahla väčšiu veľkosť:-)))

cleopatra123

kvet
to je mozne ze ta prebytocna krv tam sa hromadila a potom to viac bolelo ja mam napriklad viac opuchnuty aj vacsi lavy a v tej nadobe som mala odtecene len malicko oproti pravej a ten je uz celkom ok
ja mam uz take zarastene tie dierky ved uvidis co povie doktor
ja som myslela ten sprchac co ti dali ked si prisla ze sa mas s nim osprchovat pred operaciou ja som si ho zobrala domov

kvet11

cleopatra123

mne nedali dezinfekčný sprcháč len tie male dezinfekčne obrusky dva ked si budem chcieť vyčistiť rany

praveže nenamahala lebo ma aj ruka viac bolela na tej strane tak som stou stranou robila minimum, teraz sa bojím aj pohnúť som si to vyčistila prelepila no uvidím čo povie doktor a dúfam že to už nebude tiecť. ale tak sa mi zda že ako keby mi uvolnilo bolesť že sa mi da lepšie robiť tou rukou ked mi to vytieklo..... tebe sa už zrástli tie dierky??