Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

kvet

nemaj obavy moja, určite je to v poriadku, ver dokimu, horučka sa stratí, a budeš ok! drž sa moja a informuj nás, myslím na teba :)

cleopatra123

kvet 11
ale neboj sa aj ty budes ok mozno je to naozaj dobre ze to co tam enma co hladat odtial vytieklo lebo ja napriklad pravy uplne v pohode uz ako keby bol moj a ten lavy je stale opuchnuty a pobolieva nie moc ale citim ho potvoru
ja som uz aj soferovala aj ked musim povedat nie je to sranda a to mam automat keby som musela aj prehadzovat rychlosti asi by som sa daleko nedostala :-)
drzim ti palceky a viac sa setri len pekne polihuj oddychuj a 11.9 sa vidime :-)

bodka_

gina
uz bez bolesti,len niekedy mam take stiahnutie prs presne ako EWEL pise,ako keby dostavali obcas kontrakcie :-) aj ty si to mala?

cicimici

angelica

dlha cakacka..no ja neviem je to na tebe ja som bola na konzultacke v auguste a opku mam v decembri u dr.Cervena..co sa mi nezda az tak dlho..ked sa chce tak sa da..dokonca mi bolo ponuknute aj miesto na november..ale tak je to na tebe kazdopadne drzim palce avelane je tiez velmi dobra klinika..

nikapanika

Dobrý deň, chystám sa na operaciu prs, modelacia + zväčšenie implantatmi, momentalne som vo faze vyberania kliniky v ke. Vedel by mi niekto poradiť?

angelica

ewel007

Ty si moj clovek :) a doktor ta neodhovaral od takych velkych ? a teda myslis si ze by mi dal aj tych 700? isla by som tam aj ja ked si to tak pochvalujete :)vyzera to ako klinika na urovni a este pisete ze aj doktori su vyborny ... :) len ja mam mensiu asimetriu, lavy mam o trosku vacsi, dalo by sa to vyriesit tak ze by mi dal jeden implantat vacsi ?

kvet11

cleopatra123

doktor povedal že to je dobré ked mi to vyteká ja som sa už tak super cítila a teraz toto a ešte mám aj teplotu zvýšenú
:((((

ach ako ti závidím aj ewel že všetko v pohode.. ale tolen v dobrom :))

ewel007

ivava

jasné oki, klop klop klop, dnes som konečne sama vyluxovala byt ruky uplne v pohode, len stale mavam také ako keby tvrdli, ako ked som bola tehotna a tvrdlo mi bruško..