Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

Ahojte baby ako sa mavate?Tie starsie aj tie tesne po opke alebo cakatelky.Spokojne ste s vysledkom alebo by ste brali väcsie?

nikolet09

ewel007
no moja, radšej buď ešte opatrná :)....doktor mi ešte hovoril, že dokým sa zafixuje ten implantát, že to trvá aj štvrťroka aj viac...ale myslím si, že pokiaľ upratuješ opatrne, tak by sa nič nemalo stať...ja si ešte užívam voľno, za mňa to teraz robí mama :)

ewel007

kvet

veru moja tak sa len šetri a davaj na seba pozor, ja som to včera asi dosť prehnala, teda neviem čo môžem čo nemôžem, robím čo mi telo dovolí, tak je to snad v poriadku..
budem sa tešiť na foto :)

ewel007

nikolet

no neviem či skoro, o tom posunutí implantatu som nevedela, už som par krat zacitila také akokeby trhnutie, snad to bude všetko ok, len ked som stale ležala alebo tak citila som sa stale horšie..
tak sa snažím čo môžem to robím..

kvet11

cleopatra, ewel

mna ten lavý tiež viac pobolieva ako pravy ten by som mal už aj v pohode, včera som si to ešte dva krát od prichodu s kliniky kým som si išla ľahnúť prelepovala a dnes do rána my to už zatial netieklo tak uvidím čo bude cez deň aj horúčka sa stratila .....

mna teraz všade rozváža sestra ešte si netrufnem šoferovať aj keď kamošky už na štvrtý deň šoférovali manual že trošku s ťažkosťami ale šlo to neviem si to predstaviť u seba som si najskôr myslela že veď aj ja budem môcť ale načo to siliť ešte sa povozím dosť :))

inak som spravila aj jednu fotku ale nevyzera to tam dobre spravím si nejake a pošlem do galérky

nikolet09

ewel007
ahoj, ty už sama takto luxuješ byt? nie je to moc skoro?...ja som bola včera na vytiahnutí stehov a doktor mi povedal, že sa mám snažiť hýbať s ramenami, ale až po dvoch týždňoch, lebo keby robím nejaké prudké pohyby, že sa mi môže posunúť implantát a by som musela ísť znova na operáciu

cleopatra123

angelica
inak ked pises ze mas svoje trojecky myslim ze po 500 budes mat viac ako plny dekolt vela zalezi od zakladu aky mas povodne ale vsetko ti vysvetli doktor ktory ta pomera a on uz vie odhadnut aj vysledok aj to kolko sa tam zmesti na prvy krat aby ti zas potom nepopraskala koza lebo strie na prsiach ti veru na krase nepridaju

cleopatra123

ewel
neboj sa tie kontrakcie ci stvrdnutie prs mava aj kamoska co bola pred mesiacom takze myslim ze to nie je nejaka zavada aspon doki jej povedal ze to je normalne ale aj ja sa ho na to spytam ked pojdeme na stichy

ewel007

angelica

no neodhovaral, a vieš ani na mne nevyzeraju ako 500ml, skôr také plné trojky, no neviem ešte lebo som neni odpuchnuta, ešte to je len dnes 10 dni od opky :)
Som mu hovorila, teda že som kojila a detičky tak skoro neplanujem, aj mi povedal, že pôjdu do boku, snad to push up spravím :))
No tých 700ml ti určite nedá na prvý krát, ale nebud sklamana kedže máš plný dekolt od prírody, myslím že ti bud jeden alebo druhý doki spravne poradí, aby si bola spokojná, nad tých 500ml je to určite na dve opky.
Inak ja som aj zabudla mam u Červeňa termin konzultacie už od maja na november, kludne ti ho prenechám, lebo určite by si skôr ako v january nedostala termín na konzultáciu, ak nie skusim ho tu posunuť inej kočke, a spraviť radosť :D