Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bibi001

do interkliniku ku raczovi 375 ml, svoje mam take mensie dvojky tak uvidime co to vykuzli :) idu mi to robit cez dvorce tak bojim mno..ale snad vsetko dobre dopadne. ty ku komu? a ake?

Zuleko

ewel
podľa mna je to to iste ja som to mala tiez v spodnej časti implantatu,zblkotanie a ako keby sa mi tam implantat pohyboval..ale podla mna urcite zavolaj na kliniku budes pokojnejsia.

ewel007

Zuleko

dakujem že si písla, vieš neviem či mam zavolať n akliniku, ja to mam po bocho aj od spodku aj akokeby nad žaludkom, je to také žblnkotanie, alebo pocit ked si hladna a škvrka ti v bruchu..

Zuleko

ewel
hm neviem ci je to to iste,ale ja som mala tiez zblkotanie,ako keby sa implantat prelieval,rep.ako by tam bola vzduchova bublina asi tyzden dva po opke a zmizlo mi to samo,aj doktor my vravel ze sa to samo vstrebe,ze sa nie je coho bat.ale neviem ci to bolo to iste.

ewel007

baby

teraz som si čítala že ten pocit ktorý stale mam to žblnkotanie akolo implošou sa vola serom, vraj je to komplikacia, ktorá sa bud odstarni antibiotikami alebo uplne vybratím implošou.. čo myslíte do kedy je normalne to citiť? mali ste to niektore? ja to citim pomerne za den dosť často.. prosím napíšte mi, ktorá niečo viete o tom alebo mate skusenosť. díky

ewel007

nikolet

no že to za mňa nemá kto poriadne spraviť a stale niekoho otravovať.. si ma trošku aj naplašila, ale snad by to bolo vidno, nie keby sa posunul?
asi mam malo infošiek, teda čo po opke :(