Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

lilabmw

ja som len chcela hlavne vedieť či je to normalne a či ste to mali aj vy kočky? takže teda by to malo čoskoro vymiznuť ak by nie, 11.9 idem na stehy tak to spomeniem dokimu..

lilabmw

ewel007

nestresuj ja som to tiez mala v prvych dvoch tyzdnoch tusim sem tam hlavne pri predklone a tak a same to zmizlo ,chce to cas si kratko po opke

angelica

cicimici

Tak to nemas naozaj dlho cakacku myslela som ze je to tak ze pol roka na konzultaciu a po tej konzultacii este rok na operaciu. To si ma potesila ze to tak nieje :) 4 mesiace od konzultacky je uplne super :) a ty ides do BB? lebo pocula som ze operuje aj v Pezinku to by mi viac vyhovovalo

RNG

Este to doplnim, ze v USA sa silikonovym olejom plnene implanty kompletne stiahli z trhu(asi na to boli padne dovody, vsakze, aj ked sa vyrobcovia vehementne brania a tvrdia, ze je to uplne neskodne v tele, mnozstvo sudov za poskodenie zdravia to ale nijak nepotvrdzuje...) a dnes sa pouzivaju len silikonove obaly plnene olejami alebo slanou vodou.
Zacali pouzivat aj polypropylenove vrecka, lebo polypropylen je este bezpecnejsi pred moznou reakciou tela, ako silikon.
Bez dalsieho komentaru, aby som vyhovel poziadavke administratora.

nikolet09

ewel007
aj ja som mala to žblnkotanie, ale nie často...teraz mi to už prešlo, tak si myslím, že aj tebe to prejde :)

ewel007

Zuleko

no hej aj ked ležím, neviem ja to mam asi tak 4-5 deň, odsledujem si to a v každom prípade zavolám aj na kliniku. Ešte raz ti dakujem za info :)

Zuleko

ewel
ja som to mala niejake 2 tyzdne,nevyskytovalo s ami to pocas dna velakrat,akurat som si to niekedy uvedomila ze mi tam nieco zblnka,a niekedy aj ked som lezala.

ewel007

Zuleko

a mala si to často počas dna? kolko ti to asi trvalo, dnes si to ešte odsledujem a zajtra určite zavolam a taktiež nasadzujem radšej to ležanie a klud..

Lucia3110

bibi001

neboj sa, vsetko bude dobre (: psychika ti dost spravi, ja sa napr. zatial vobec nebojim, az mi je to divne, len som trosku viac podrazdena ako obvykle :D mna bude operovat MUDr. Očenáš v Medicentre vo Zvolene a navrhnute mam Arion 320ml anatomy..svoje mam take slabe jednotky, no proste skoro nic :D