Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

cleopatra123

cleopatra súhlasím s tvojou odpoveďou pre RNG a myslím že nie len ja ale asi aj viac báb čo sme tu...

A keď má niekto problém s implantátmi na čo číta vôbec toto fórum.....

kvet11

gabbyy

ďakujeme :)) a neboj sa tebe to tiež rýchlo prejde od konzultácie po operáciu a ani sa nenazdáš a bude j s teba ceckana :))

ja som bola v avelane na konzultácii v piatok tak že ak sa popýtaš a bude sa dať tak ti určite vyhovejú :))

ewel

inak to žblnkotanie som už aj ja pár krát začula ale som si nebola istá či mi to robí v žalúdku alebo v prsiach tak môže byť že to bolo v prsiach ale sa mi zda že som to už nepočula. keby tu o tom nepíšeš si myslím že to v žalúdku :))

gabbyy

Cleopatra dakujem :-) ja sa iba neviem rozhodnut prve rozhodnutie padlo na cervena ale uvidim aky termin mi da, nevadi mi cakat ale rok je prilis dlho. ja by som ich mala najradsej uz zajtra :-)

gabbyy

baby ide niektora z vas 14.9 na konzultacku do bb k cervenovi? tie co ste boli u mladeka, neviete ci robi konzultacky aj piatky? rozmyslam ze by som sla na obe v jeden den, ale letim z uk na otocku tak neviem ci to budem casovo stihat. barbinka- ako sa mas? nejak ta tu nevidno dufam ze je vsetko ok :-) uz sa na vas tesime :-) a vam ostatne babenky ewel, cleopatra, kvet,bodka a aj tie na ktore som zabudla gratulujem :-) ako vam zavidim ze to uz mate za sebou :-)

gina3

bodka,
nie nemala, ani žblnkotanie, ani žiadne sťahy, ale vraj to môžu byť vzduchové bublinky a tie by sa mali samé vstrebať, každopádne ak sa Ti niečo nezdá, zavolaj sestričke, aspoň budeš kľudná

cleopatra123

gabyy
dakujeme :-) aj my sme radi ze to uz mame za sebou a myslim ze uplne najradsej by sme zahodili uz tu pooperacnu podprdu a nosili len nejake fajnove :-)
ale vsetko ma svoj cas :-)
ja neviem ci robi piatky lebo ja som bola utorok :-) ale skus zavolat a drzim palce :-)

cleopatra123

ewel
serom sa prejavuje bolestivostou a zvacsenim prsnika aspon tak som sa docitala na stranke avelane tak ak ta to neboli nemusis robit paniku ale na kontrole sa dokiho opytaj

gabbyy

baby ide niektora z vas 14.9 na konzultacku do bb k cervenovi? tie co ste boli u mladeka, neviete ci robi konzultacky aj piatky? rozmyslam ze by som sla na obe v jeden den, ale letim z uk na otocku tak neviem ci to budem casovo stihat. barbinka- ako sa mas? nejak ta tu nevidno dufam ze je vsetko ok :-) uz sa na vas tesime :-) a vam ostatne babenky ewel, cleopatra, kvet,bodka a aj tie na ktore som zabudla gratulujem :-) ako vam zavidim ze to uz mate za sebou :-)

cleopatra123

RNG
ja som sa naopak docitala ze implantaty pouzivane u nas su plnene koheznym gelom ktory nevyteka ani ked implantat praskne dievcata co sem chodia zrejme vedia o rizikach ktore su s tym spojene napriek tomu sa na to daku ( tak ako aj) ked ich priroda ukratila na urcitych castiach tela dnes je tisice zien ktore maju silikony bez problemov niekolko rokov tak isto je zena co nikdy nepila, nefajcila, nemala silikony a dostane rakovinu kazdy ma svoj osud a tazko dopredu byt vsevedom v kazdom pripade sme si to vybrali same a budeme niest aj pripadnu zodpovednost