Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

anett101

ahojte kočky.chcem sa opytat či neviete cca kedy teraz najblizsie dr.červen prima na konzultacie ?a kedy su cca volne operacie od ktoreho mesiaca.Este keby sa dalo čisielko kde by som si mohla popripadne zavolat.moc vam dakujem vopred

cleopatra123

dakujem kocky za podporu :-)
presne ste to vystihli aj ja sa bojim aj sa stale pozorujem ked ma niekde pichne hned rozmyslam nad najhorsim ale my zeny sme ochotne kvoli krase urobit hocico dufam ze nam to vsetkym dobre dopadne a nebudeme lutovat a to zelam aj zulu :-)

kvet11

zullu

nebudem to tu rozpisovať lebo by som sa opakovala po cleopatre....

ale jedno vieme každa do čoho ideme a aj to aké sme my ženy láka nás to stále nám to vŕta v hlave keby to neskúsime banujeme a ked to skúsime a niečo sa nepodarí tak tiež banujeme tak že kto by nám vôbec vyhovel...

tebe prajem nech ti to dopadne čo najlepšie a bez dalšich komplikácii.

Matka872

Ahojte kocky,prosim odporucte mi nejakeho profi pl. chirurga v KOSICIACH,ktory Vam robil prsicka.Veeelka vdaka.Ja sa chcem objednat na konzultacie,kedze nie som na sk,koncom oktobra,a na operaciu dufam ze mi daju termin,koncom aprila,kedy budem doma.A este aka dlha doba je ta cakacka na opku????

ivava

cleopatra
dobre si odpisala na ten komentar RNG...presne aj ja sa strasne obavam ze budem mat nejaky problem alebo nieco...a bojim sa aj toho ze z toho mojho nic nakoniec aj tak ostane len nejaka natiahnuta koza po vybrati implantatu, ak by bol nejaky problem...ale myslim, ze kazda mame taketo obavy...kazda ma v hlave otazku co ak? ale nechcem zas lutovat ked do toho nepojdem...

cleopatra123

zullu
ja som si precitala aj pribeh vladky co tu prispievala je to tiez dost odstrasujuci priklad aj som si nastudovala zahranicne stranky s podobnymi pripadmi ale aj tak som do toho sla myslim ze kazda ideme do toho s tym ze snad to vyjde

cleopatra123

zullu
ja ti verim ze potom hladas odpovede preco a kde sa stala chyba ale ...toto forum je pre zastankyne silikonov nie pre tych ktorym sa to nepozdava a ja si myslim ze kazda zodpovedna zena si dopredu nastuduje pre aj proti je to skoro na kazdej stranke kliniky ktora taketo sluzby poskytuje vsade je uvedene riziko komplikacii aj mozne nasledky a predsa sme ochotne pre krasu riskovat nikto ti pred operaciu nepovie ci sa to prave u teba podari alebo nie je mi to luto ze mas problemy nezelam to ani jednej babe tu ani inde ak ide o chybu doktora mas moznost sa sudit ak nie tak je to prave to riziko co som spominala

zullu1234

cleopatra 123
prepac, ale ja viem o com hovorim,ja som nebola na ziadnej jednodnovej klinike, dostalo sa mi normalnej starostlivosti a moje problemy zacali dva tyzdne po opke

cleopatra123

zullu
ak je to chyba doktora da sa to zistit a navyse tu na fore si baby pisu aj odprucania ako boli spokojne s ktorym doktorom a klinikou takze to rozhodovanie je v prvom rade o kvalite nie len o peniazoch ja by som napriklad nikdy do toho nesla ako na jednodnovu chirurgiu rano ti vopchaju silikon a vecer ides domov ale to je len moj nazor neodsudzujem baby ktore tak isli ale RNG tu pise o nejakych implantatoch s vodou ci solnym roztokom ked ides na konzultaciu doktor ti ukaze implantaty aj ti povie znacku aj vsetko co sa opytas kazda operacia nesie v sebe urcite riziko aj ked male to musi kazdy respektovat ked do toho ide a ja to respektujem ak to nevyjde tak som proste mala smolu

zullu1234

kvet 11 a cleopatra 123
nemyslim, ze rng to napisal v zlom, vies, kym vsetko po opke prebieha v poriadku , tak je to v poriadku, ale ked sa objavia komplikacie, ako napr. ten serom, a lekar ti nevie odpovedat, kedy a ci sa vstrebe, ked nie je zisteny ziadny dovod pre jeho tvorbu,a ty sa ani 3 mesiace po opke nemozes tesit z krasnych bezproblemovych prs, potom sa mozes zacat zamyslat, ze ano, co sa deje? nemoze za to doktor, ty si inak zdrava,... len ten silikon sa nechce prijat?
existuje nizke percento zien, ktore z dovodu roznych komplikacii musia implantaty dat von, jasne to kazda podpisujeme, ze sme oboznamene ale ked tebe samej pride ten problem?