Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

ewel
mas aj teplotu? mala by si sa asi ukazat dokimu inak aj flektor je na teplotu mozes ho striedat s ibalginom alebo paralenom

ewel007

kvet

moja čo si si davala počas týchto dni ako si mala horučkeu a kolko si mala? ja mam tiež teraz zvyšenu a citim sa na nič :(

Lucia3110

roka96

dakujem krasne, si zlata :)
iii, zavidim 515, aj ked na mne by asi vyzerali divne :D ja idem mat 320 tiez anatomy

roka96

Lucia3110

ja už nebudem na nete cez víkend, tak ti na pondelok držím palce, veľa šťastíčka, nech ti všetko dobre dopadne..a koľko ti ide dávať? ja mám 515ml, anatomy
...drž sa :)

Lucia3110

roka96

áno, teraz v pondelok :) idem k MUDr. Očenášovi, Medicentrum ZV..a na odberoch som bola 22.8., v ten istý deň aj rtg pľúc a 27.8. som bola na internom..mne dr. povedal, že predoperačné majú byť staré max 14 dní tak som to tak nejak naplánovala aby to vyšlo..

roka96

Lucia3110

ty ideš teraz v pondelok, že? a ku komu? kedy si si robila predoperačné? ja chcem ísť budúci týždeň, ale potom budú 3týždne staré, nevadí to? tak čítam na nete, že predoperačné by mali byť 2-3týždňové..

roka96

eskimacka

ano pri tomto type operacii si platíš predoperačné..ale je to individuálne, niektoré baby písali, že neplatili, alebo minimum, niektore baby to vyšlo cca 80e..ja idem niekedy budúci týždeň, tak potom budem vedieť či a koľko sa platí

eskimacka

ahojte, chcem sa spytat, tiez ste si platili v plnej vyske interne predoperacne, nakolko sa jedna o esteticku operaciu?

roka96

anett101

ohľadne termínov neviem, ale tu máš čísla k dr.Červeňovi, tam ti sestička povie: 048/4399 156, 048/4399 159