Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nanka

dievcata vy ma normalne znepokojujete :/ co to tu citam zblnkotanie?to som tu predtym u nikoho nezaregistrovala. ewel007 ako cudne sa citis? dufam, ze uz je ti lepsie. a february ty sa ako mas? tiez som ta tu dlhsie necitala. dievcata co ste teraz po opke prajem vam uspesne uplne zotavenie a samozrejme aj nam vsetkym ostatnym do buducna.
a este ak by ste mi mohli niekto vysvetlit to s tymi drenmi. ako chapem niekto ich robi, niekto nie. to znamena ked nie su dreny, vsetko ostava vnutri a mozno hlupa otazka ale kam to potom vsetko zmizne? alebo to zostava v prsiach?

nanka

dievcata vy ma normalne znepokojujete :/ co to tu citam zblnkotanie?to som tu predtym u nikoho nezaregistrovala. ewel007 ako cudne sa citis? dufam, ze uz je ti lepsie. a february ty sa ako mas? tiez som ta tu dlhsie necitala. dievcata co ste teraz po opke prajem vam uspesne uplne zotavenie a samozrejme aj nam vsetkym ostatnym do buducna.
a este ak by ste mi mohli niekto vysvetlit to s tymi drenmi. ako chapem niekto ich robi, niekto nie. to znamena ked nie su dreny, vsetko ostava vnutri a mozno hlupa otazka ale kam to potom vsetko zmizne? alebo to zostava v prsiach?

nanka

Lucia3110

angie77

vieš čo pravdupovediac ani neviem, či je to nutné. Keď som sa na konzultácii dr. pýtala, či mi dá aj nejaký zoznam vyšetrení, ktoré musím absolvovať a on, že nie, že môj obvodný bude vedieť..no a tak som dostala žiadanku aj na rtg..a bola si už na konzultácii či ako? ja by som sa na tvojom mieste dr. opýtala. Ja tiež dúfam, že mám všetko čo mám mať, že ma v pondelok neotočia vo dverách :D

angie77

baby pri predoperačných vyšetreniach je nutný aj RTG plúc? teraz som čítala teba Lucia3110 že ti robili aj ten ...a ty ideš k doktorovi Očenášovi ako by som chcela aj ja , ale ja sa nesmiem RTG snímkovať, tak by som chcela vediet či sa to vyžaduje

ewel007

Majka

dakujem ti aj za tvoju skusenosť, už som si dala flektor tak uvidím, dostala som aj skôr svoje dni pri antine, myslím, že to neako aj s tým suvisi :/

Majka1910

Ewel
Ja som mala tiez teplotu asi 10 dni po operacii. Potom mi to preslo asi za 2 dni.. takze neboj prejde to. Davaj si ten flector a ibalgin..

ewel007

cleopatra

ja som si ho davala rano, lebo som bola ako zbitý pes.. idem si ho dať a uvidím ako mi bude, snad sa to nezhorší..

cleopatra123

ewel
to je len mierne zvysena ale flektor sa smie len tusim kazdych 8 hodin aby si to neprehnala davaj pozor na cas

ewel007

cleopatra

začala som sa pobede tak čudne citiť tak som si asi pred pol hodinou odmerala teplotu a mam, bezdotykovým teplomerom, na prsiach mam 37,8 a pod pazuchou mam 37C. mam si dať ten flektor?