Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

february

dakujem aj ja verím, že bude všetko v poriadku, teraz už len sedím za pc alebo ležím, prejdem sa a nič namahave.
Som rada že si ok a pekne sa dalej tak držkaj :)

ewel007

bimbi

no ved ja už som všetko odhodila, už sa kludním :))
a keby sa mi prípadne posunul, tak to doki vie zistiť pri vyberaní stehou či to časom, ked píšeš o poklese? prípadne by som to citila?? dakujem :)

february

bimbi
gratulujem k výročiu, teším sa že si spokojná...keď Ti vybrali stehy ešte si si jazvy niečím podlepovala?

ewel
prajem skoré uzdravenie,to bude len dáka chvíľková indispozícia, viacej oddychuj ak sa Ti dá :)

bimbi

Ewel
To som ja nemala, tak neviem, ale ved viac bab pisalo,ze to ma tak asi je to ok..neboj sa vsetko bude v poriadku, prska sa hoja, bol to velky zasah, takze to chce cas, 9 dni po to ani nemoze byt lepsie, ale ja by som urcite tak skoro nevysavala :) s tym posunutim implosov je to pravda, moze ti potom vzniknut pokles a to sa potom tazko opravuje..tak pomalicky a s mierou :)

february

nanka

ďakujem za opýtanie,ja sa mám celkom fajn, nemám zatiaľ žiadne problémy, žiadne žblnkotanie ,prelievanie ani nič klop klop ale myslím že to nie je nejaká komplikácia, imploš sa len usádza...ešte ma prská trochu občas pobolievajú a mám citlivé hlavne okolie bradaviek a prsníky sú stále tvrdé a odspodu necitlivé ale tak ešte to bude v pondelok len 3 týždne tak pomaličky sa s nimi zžívam :) v utorok mi vyberal stehy a všetko v poriadku, hlavne ma už netlačí tá podprsenka to bolo pre mňa najhoršie,teraz naopak len sa rýchlo osprchujem a šup didíky naspäť do nej, tam im je najlepšie :)
čo sa týka drénov tak každý doktor má svoje metódy, ale keď som videla koľko sajrajtu mi vytieklo tak som rada že mi to tam nezostalo, ale myslím že sa to vstrebe, veď doktori vedia čo robia,takže treba veriť tomu svojmu, nerobí to prvýkrát,držím palčeky nech Ti to ubieha :)

ewel007

bimbi

no super dlašie info, si zlata :)
už som si tu písala aj s kočkami a tiež mi písali ja to mavam tiež, ako keby také sťahovanie, tvrdnutie, ako ked som boal tehotna a stvrdlo mi bruško, tak to mavam s prskami ..

bimbi

Nanka
Ked nie su dreny, tak to tam vsetko zostava, takze vzniknu modriny, opuchy, ale zamozrejme ze sa to vtrebe a zahoji aj bez drenov, len mozno pomalsie.. Keby som si mohla vybrat, tak som za dreny... Ja som ich nemala, dr.Cerven ich nedava, ale tak kazdy doktor preferuje nieco ine...velmi dobry je potom lioton gel, urychluje vstrebavanie opuchov a modrin..

bimbi

Ahojte baby!
Ewel
Neboj sa to zblnkotanie a akoby prelievanie som mala aj ja aj vela bab po opke, to je normalne, su to vzduchove bublinky, ktore tam zostali po opke, to sa casom vstrebe.. Pri predklone som dlho po opke, aj 2 mesiace mala taky divny pocit akoby sa mi implose prelievali, ale aj to prejde, vraj ked nie su implose este prirastene, tak tam vznika akoby trenie o kapsulu.. teda ja som to takto pochopila, ked mi to vysvetlovali..
Lilabmw
Ahoj, my sme boli zhruba rovnako na opke, mimochodom zajtra oslavujem pol roka s mojimi novymi prskami, uz su uplne ako moje, uz sa mi nezdaju vobec velke ako na zaciatku, ale keby som isla este raz tak si dam vacsie:)) to ale v plane nemam, raz stacilo :) ked su v podprde, su uplne super velkost, len bez podprdy sa mi zdaju mensie, ale ja zas nechodim bez podprdy,alebo len zriedka.. Takze ja som spokojna.. Ale ty tusim chces ist do vacsich po detoch, ze?

ewel007

nanka

samozrejme že nikoho nechcem znepokojovať,
ale ked mam niečo čo s ami nezda, radšej sa spýtam tu na fore bab a vždy dostem odpoved, lebo každa mame iný organizmus inak reagujeme..čudne? ako keby liezla na ma choroba, ale dala som si flektor a som ok. ale môže to byť všetko preto že som dostala skôr aj svoje dni a telo na všetko teraz inak reaguje, kedže som ešte len 11 deň po op.
ja tiež verím, že všetko čo momentalne posiťujem, nieje nič vážne a všetko bude ok a budem onedlho nakupovať podprdy :))