Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Barbarella
to už netuším,čo je pre teba lepšie,ale podľa mňa budď úplne v kľude,doktor Červeň je odborník,určite vybral pre teba tie najlepšie:-))

Kejtrina
Preto nie sú dôležité ml ale rozmery implantátov,pretože každá značka má pri rovnakom ml rôzne rozmery,takže je to možné že je tak taký rozdiel,predpokladám že tie imploše,čo si teraz uviedla sú anatomické..ja viem,že nagor ma väčšie rozmery ako eurosilikón a pravdepodobne aj ako mentor:-)))

Barbarella

Zuleko

s doktorom sme menili veľkosť z 310 na 350 ml, ale vtedy som nevedela, že mi vlastne zmenil aj tieto parametre (toľko informácií naraz, kto si to má pamätať)...
takže by mali byť prsia mäkšie, no ja teda netuším, čo je pre mňa vhodnejšie, či 100% plnený alebo na 85%, hmm... rada by som to vedela...

kejtrina

Barbarela,
aj ja si myslím, že implantát plnený na 85% je mäkší, čím mi logicky vychádza, že dievčatám s pexiou (pokles prsníka) sa môže dať ten tvrdší, okolo ktorého majú aspoň 1-2 cm svojho mäkkého tkaniva...
??? tak ???

...ja mám v karte napísané (to z pred pár rokov dozadu) že som mala hypoplastické prsia - to sú tie "žiadne" - alebo teda také špicaté jednotky - že nevisia ale stoja asi

baby inak povedzte mi toto:

v tabuľkách mentor a nagor sú implantáty rovnakých ml - 440 ml ale!!!
rozmery výška x šírka x projekcia, sú u:
mentor: 12,5 x 11,8 x 6,2
nagor: 13 x 12,5 x 6,2

skrátka nagor je viditeľne väčší a má tie isté ml ako mentor

- to je to podhustenie???

tobian

anett01
ahoj,neviem ci si dostala odpoved ohladom konzultacii u dr.Cervena,vcera som tam bola teraz objednava konzul.na marec ale opky neviem ale to urcite aj zalezi co si chces dat robit,volaj cim skor vela stastia :-)

Zuleko

Barbarella
z laického hľadiska,ide o to,že implantát naplnený na 85% je mäkkší na dotyk ako ten ktorý je naplnený na 100%.Čiže s tým 100% naplneným implošom budeš mať tvrdšie prsia ako s 85% :-))

Barbarella

dievčatá,

viete mi poradiť, aký je rozdiel medzi natural kohezívnym gélom-implantát plnený na 100% a soft kohezívnym gélom-implantát plnený na 85%...?
s doktorom sme preberali rôzne veľkosti, ale až teraz, keď pozerám doma do papierov,som zistila (necelé 3 týždne pred opkou), že sa jedná o rôzne materiály, či plnenie, či čo...dosť som sa naplašila...neviete aký je medzi nimi rozdiel a čo je teda lepšie...?

bimbi

Ewel
Nestresuj, keby sa ti implos posunul, urcite to zistis! Mala by si jedno prso nizsie:) neboj.. zas nemusis len lezat, kludne mozes bezne cinnosti robit, navarit, riad.. Len tam kde namahas prsne svaly, tak opatrnejsie..

kvet11

ewel

ja som si dala paralen s 500 len polovicu lebo nemala som vysokú teplotu mala som 37.22 a o nejaku pol hodku 37.07 a ráno keď som vstala už som nemala.

taký si dávam pozor teraz na seba aj keď si idem len na dvor sadnúť hneď sa poobliekam.

mne vystúpila teplota vtedy ako mi krvácala tá rana pripisovala som to k tomu...

bimbi

February
Dakujem :)))
Ja som mala samovstrebavatelne stehy, vybrali mi len 1steh po znamienku, co som mala blizko podprsnej ryhy.. My od cervena sme mali jazvy prelepovat do mesacnej kontroly, takou paskou Microfibre, raz za 3-4 dni prelepit a nonstop mat prelepene, ten tlak na jazvu urobi to, ze nie je vystupena, nekazali masirovat a nedajboze niecim natierat! Ako hovorim kazdy lekar ine instrukcie :) jazvy mam velmi jemne, tenucke, este bledoruzove, ale presne v ryhe, tak ich vidno len zblizka ked zdvihnem ruky, tak po roku vyblednu..

vanesa6

ewel007

ja som mala po opke teplotu od 37 do 37,4 skoro 2 tyzdne. Dr. povedala, ze to je normalna reakcia, ze aj ked dostanem menzes tak mozem mat zvysenu teplotu, aby som sa nelakala. Po opke mi len pre istotu dala aj antibiotika na 10 dni. Takze myslim, ze mozes byt kludna, lebo ja som mala z toho dobry stres vtedy ;o)))