Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

kejtrina
ak rozmýšľaš medzi 400ml a 440ml, a doktor ti odobril tie 440ml,myslím,si že nemáš nad čím rozmýšľať nakoľko ten rozdiel 40 ml je úplne zanedbateľný:-))takže radšej ber väčšie..ja som sa asi len v dvoch prípadoch tu na fóre stretla,že baby povedali,že mohli byť menšie..každá by prijala väčšie:-)

kejtrina

zuleko áno o anatomických píšem, ale teda už mám pocit, že s guľatými je menej starostí vo všeobecnosti :)

kejtrina

baby ja uz som totaldebil z tohto tu...

...pozrite mi foto...
...ja mám 250-ky od mentor a celkom veľké na mne vyzerajú - také ako na niektorých kočkách 350-ky...čiže mi v hlave bliká alarm - nechoď do väčších ako 400ml...a to sú tie mentory, zisťujem imploše s najmenšími rozmermi - výška, šírka...
...z konverzácie s vami mi zasa vychádza že túžim po minimálne 500-kách...
...zaspávam s pocitom, že chcem čo najväčšie, budím sa so strachom, že budú strašne veľké - po rannej káve chcem samozrejme čo najväčšie...
:D :D :D

Barbarella

tobian

18.september...
ale ako na truc som nejaká nachladená...a už túto stredu idem na predoperačné odbery krvi, tak sa dávam dokopy, nech je všetko ok...potrebujem mať v poriadku aj nos, lebo idem nos aj prsia naraz...

kejtrina

zuleko - áno, áno...

projekcia - rovnaká - 6,2 cm
výška - nagor - väčšia
šírka - nagor - väčšia

...nechápem, ale už teraz chcem mentory...

tobian

Barbalella
Dakujem si zlata,lebo mne tam oznacila este nieco 2751 okrem ineho a to sa mi zdalo vela,ja mam tiez ES cena 1020eur a podprda 65eur a plus mi dopisala 12eur,ale islo mi o tu sumu 2751eur ze to je asi nezmysel,Velmi ti pekne dakujem,kedy mas termin?

Barbarella

tobian

cena za operáciu 1199 €
cena za narkózu 330 €
cena za lôžko 149 €
spolu 1678 €, to platím v Novamede v deň operácie...

implantáty, mám značku ES, cena 730 € + 65 € pooperačná podprsenka, to zaplatím Siklienke...

tobian

Barbalella
ahoj,prosim ta mohla by som sa ta opytat,ty ides ku dr.Cervenovi?a uz mas aj papiere kde mas napisane koko platis za silikony?lebo nieco tam mam asi pomylene,ak mozes prosim,dakujem

Zuleko

kejtrina
a ešte si pozerala tých 440 ml,rovnakého profilu?aj nagor aj mentor sú vysoký profil?lebo aj to je dôležité.