Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

angelica

vraj sa kedysi dalo hneď pri objednaní na konzultačku, si zároveň zajednať aj termín opky, ale teraz to už nerobia...(asi sa tým zbytočne blokovali termíny)...

inak, keď som sa ja objednávala v marci, tak mi dali termín konzultačky na koniec júna, na konzultáciu som sa však dostala skôr vďaka skvelej holke odtiaľto z fóra, prenechala mi svoj marcový termín konzultačky (týmto pozdravujem 0705bubu :-))ten júnový termín som si ponechala, takže som bola na konzultácii aj v júni...
a termín opky som mala mať pôvodne 28.januára 2013, ale tiež vďaka druhej skvelej holke odtiaľto z fóra (týmto pozdravujem millenu :-)), ktorá mi prenechala svoj termín, mám termín teraz na september...
no je to hotová story :-)
šťastena stála pri mne, tak dúfam, že bude stáť aj naďalej a že na opku pôjdem celkom zdravá a všetko bude ok :-)

sunny323

ahojte spolucakatelky kolegynky. Mozno vas teraz trosku znepokojim,ale neda mi sa nepodelit s vami o infgormaciu,ktora sa ku mne dostala vcera a som zhrozena!!! Ja idem k cervenovi na zväcseie prs na buduci rok,je to velky odbornuik,profik,to ano,ale co som sa dopocula o non posledne mesiace,no konec. Vraj zacal znova pit,chodi na operacie pod vplyvom a viem o 4 pripadoh,ktore operoval posledne 3 mesiace,ktore totalne domrvil. Jednej prisil nerv a nemoze dvihnut ruku,druhej zle zmodeloval bradavky a ostali velke jazvy,dalsia ma jedno prso vzssie a druha nizsie a ta stvrta musi ist na komplet prerqbku niekqam do prahy a chce ho dat zazalovat. Neviem nakolko su pravdive tieto informacie,ale baby,ktore ste boli teraz nedavno u neho,aky mate pocit? Nezdal sa vam opity? Ja som bola u neho v juli na konzultacii a viacmenej sice odkonzultoval za neho vsetko jeho mlady kolega,ale ked mi prisiel potom pochytat prsia,tak sa mi zdal ok. Som na vazkach,manzel sa boji ist do toho,vraj mam ist radsej do Brna,ale tak cerven je cerven... co ja viem?

angelica

Barbarella

Aha dakujem :) a ak sa mozem spytat kolko si cakala od konzultacie na operaciu ? ja by som chcela ist na konzultaciu v maji a na operaciu v oktobri az novembri... a neda sa zajednat hned aj termin operacie ked sa budem objednavat telefonicky na konzultaciu ? ci az po konzultacke mi daju termin op?

Lucia3110

anett01

ja by som mala mat termin 11. januara na konzultaciu v novamede ale kedze vtedy uz budem vyse styri mesiace po op tak ti ho kludne prenecham ak budes chciet a nic skor nezozenies..

[zruseny15]

Barbarella

Keďže máš mať nos aj prsia spolu, budem potom vyzvedať ako si to zvládla, ak ti to nebude prekážať :-)

Barbarella

angelica

implantáty si objednávame my v Siklienke a oni ich potom asi týždeň pred opkou posielajú doktorovi na kliniku...

angelica

baby ktore idete dr.Cervenovi ako to je s objednavanim impantatov ? spominate Siklienku. To si cez nu objednavate implantaty ? Alebo to vam objedna doktor ? Tiez sa chcem objednat na konzultaciu a neviete ci by sm sa mohla objednat aj na vikend ? dakujem :)

Barbarella

tobian

aj ja idem do BB...
v pohode...budem informovať...len už začínam mať strach, už dávno som nebola nachladená, to ako naschvál...chcem to mať už čím skôr za sebou, lebo ja som veľmi nerozhodná, stále rozmýšľam nad veľkosťou a teraz som nervózna aj z toho, čo som písala nižšie v príspevkoch, plus tá nádcha...ach jaj...
a aký typ a veľkosť budeš mať ty...?

tobian

Barbalella
super tak to mas uz blizko,ja mam az december a tiez idem nos aj prsia,a kde ta bude operovat?Ja budem v BB,juj ale to ta budem potom spovedat ako sa citis a tak okolo toho,ak ti to nebude vadit.Davaj si zazvorove cajiky a bude dobre uvidis