ahojte spolucakatelky kolegynky. Mozno vas teraz trosku znepokojim,ale neda mi sa nepodelit s vami o infgormaciu,ktora sa ku mne dostala vcera a som zhrozena!!! Ja idem k cervenovi na zväcseie prs na buduci rok,je to velky odbornuik,profik,to ano,ale co som sa dopocula o non posledne mesiace,no konec. Vraj zacal znova pit,chodi na operacie pod vplyvom a viem o 4 pripadoh,ktore operoval posledne 3 mesiace,ktore totalne domrvil. Jednej prisil nerv a nemoze dvihnut ruku,druhej zle zmodeloval bradavky a ostali velke jazvy,dalsia ma jedno prso vzssie a druha nizsie a ta stvrta musi ist na komplet prerqbku niekqam do prahy a chce ho dat zazalovat. Neviem nakolko su pravdive tieto informacie,ale baby,ktore ste boli teraz nedavno u neho,aky mate pocit? Nezdal sa vam opity? Ja som bola u neho v juli na konzultacii a viacmenej sice odkonzultoval za neho vsetko jeho mlady kolega,ale ked mi prisiel potom pochytat prsia,tak sa mi zdal ok. Som na vazkach,manzel sa boji ist do toho,vraj mam ist radsej do Brna,ale tak cerven je cerven... co ja viem?