Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

macka7

kočky ak chcete tiež rada prenechám termín konzultácie u dr.Červeňa a to 23.10. , ja už termín opky mám dávnejšie a nakoniec v avelane, tak sa ozvite ak budete niektorá chieť, inak vyznie to teraz tak zvláštne na margo témy, ktorú rozoberáte okolo dr. Červeňa..:))
napadlo ma to až keď ewel písala tiež, že prenecháva .. úplne som na to zabudla

Zuleko

Barbalella
K tomu ,,prípadu Červeňa,, poviem len toľko,síce som nebola u neho,ale to je asi také,že jedna baba povedala druhej a ta povedala dedovi a on to prekrútil...každý jeden plastický chirurg má domrvené operácie,ani sám Červeň nie je neomylný boh,ako si niektoré ženy myslia,že jemu sa operácia musí vydariť.A len inkde sú chybný,ale táto story,akože sa mi zda veľmi nafuknúta,prvá vec je tá,že z človeka,ktorý je pod vplyvom alkoholu cítiť alkohol a druhá tá,že aj vyzerá,že je opitý,takže neverim,že by si to pacientky nevšimli:-)))))

angelica

ewel007

ty mas take vacsie implantaty tak som sa ta chcela spytat ci ti ich vlozili pod zlazu alebo pod sval

a ako si spokojna s vysledkom ?

to co som teraz citala o tom cervenovi tak ma to dost odradza lebo som viac krat pocula ze pije...

ale tak nemusi to byt pravda...

tobian

Barbalella
Ja budem mat ES 410ml a k tomu Cervenovi,vcera som tam bola a bol uplne v pohode,moc neverim na take reci jedna baba povedala a mlady tam je tiez na to aby robil tak naco riesit ci tam boli spolu alebo nie,no neviem je to moj nazor,ale urcite si zbytocne nenahanaj strach

sunny323

Poznam len kamosku tych bab,ja som ich nepocula osobne...len vcera ako som bola za touto mojou kamoskou,tak mi vravela,ze dufa,ze nejdem k cervenovi,lebo boli za nou tá a tá a uz mi hovorila pribehy.. takze nemozrem to potvrdit ani vylucit praveze,vies ako. Sama som v pomykove.

Barbarella

sunny323

a máš tie informácie od dôveryhodného zdroja ? poznáš tie baby...? alebo ako píšeš, len mu chce niekto uškodiť...?

sunny323

Ved prave aj ja som v prdeli z toho,okrem toho nepoznam lepsieho chirurga,ktory robi krajsie prsia,ale ak je pravda ze pije,tak nejdem k nemu. Ako by sa to len dalo zistit? Ale zas neverim,ze je nahoda,ze tolko bab v priebehu kratkej doby dokazil.
este sa utesujem myslienkou,ze to na neho vypustila konkurencia a nasadila nejakych ludi na taketo klebety,ale zas tie skarede prsia by si asi nedali naschval urobit,nie?

ewel007

baby ak mate zaáujem rada prenecham termín konzultaky k Červeňovi,začiatok Novembra, ja už budem v pondelok dva týždne po opke..
a chcem podakovať kočkám, všetkým ktoré včera reagovali na moje príspevky a tým ma aj povzbudili a taktiež sa budem vdˇaka vašim radám vyhýbať tomu, čo nemám robiť. DAKUJEM :)

Barbarella

sunny323

fúúú...no už len toto som potrebovala čítať :-((( dokelu ! hádam to nie je pravda ?!?

ja mám ísť k nemu o necelé 3 týždne...

dievčatá, čo si o tom myslíte...?