Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tobian

dievcata
nechcem mudrovat,ale tolke prace a aby si ziadna pacientka nevsimla nejaky alkohol a aby nebolo citit a tolko kolegov nemoze predsa ist do toho s nim,neviem zda sa mi to divne

sunny323
a prosim ta nic v zlom a nezavidi ti niekto nahodou,ze si sa rozhodla pre prsia a nechce ta niekto vylakat,lebo stat sa moze vselico,prepac nemyslim to zle ale ludia su dost zly

Barbarella

macka7

veď presne, vyzerá to ako keby sa ponúkali termíny konzultačiek práve kvôli týmto informáciám...

Barbarella

Zuleko

máš pravdu, ale tak vieš, už začínam byť v strese, 18.september je tu čo nevidieť a dozvedieť sa pár dní pred opkou takéto veci nie je bohviečo...
stojí to kopec peňazí a zdravie máme len jedno...tak sa budem modliť nech to všetko dobre dopadne a hádam, že sú to len nepravdivé klebety...

tobian

Barbarella
nie,nie som v galerke i ked uz som nad tym rozmyslala,ty sa medzi akymi rozhodujes?mne dal na vyber 375ml alebo 410ml a mozu byt aj gulate aj anatom. ale asi si dam 410 ale zalezi aj aku mas postavicku?

sunny323

Laila,pokusim sa zohnat aspon na jednu z nich telef.cislo a skusim sa spojit priamo s nimi...bude to lepsie ako takto trpnut,co a ako.

[zruseny15]

sunny323

Nevieš či chodia tie baby nešťastníčky aj sem na fórum? Lebo pokiaľ je to pravda tak nech napíše konkrétny človek sem čo mu dr. Červeň dokafral.

sunny323

Baby,nechcela som nikoho odradit ani nastrasit preboha. Sama potrebujem utesit a vyvratit tieto informacie...ja si takisto myslim,ze baby by citili prex operaciou z neho alkohol,ved pred opkou ich chodi kreslit,nie?

[zruseny15]

sunny323

Nevieš či chodia tie baby nešťastníčky aj sem na fórum? Lebo pokiaľ je to pravda tak nech napíše konkrétny človek sem čo mu dr. Červeň dokafral.

macka7

kvet, ewel

ako sa máte babeny? zvládate to?, bola som teraz mimo v týždni, tak som ešte nestihla pridať foto moje nulky:)
do práce sa plánujem vrátiť asi 7-10dní od opky, tak to sa ešte uvidí
kvet ti si písala, že máš stojatú robotu, ešte si asi domka?

[zruseny15]

To je akože úplne známa vec o dr. Červeňovi že je alkoholik???? To sa dozvedám po pol roku ako tu chodím?!