Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tobian

Barbarella
vies co aj ja som sa bala tych 410ml a este po prvej konzultacke som bola dost vydesena,ale teraz som uz rozhodnuta a povedali mi ze to nebude vobec vulgarne a ku mojim bokom v pohode,tak uz to neriesim som rozhodnuta a hotovo lebo uz aj ked investujes tolko nech mam navzdy pokoj a potom zase nevymyslam,neboj sa toho ani ty ked ti to tak doporucuje ver mu,a ty uz mas deti?

ewel007

macka, angelica

dnes nepíšem o mojom stave, lebo nechtiac som tu vraj niekoho včera naplašila, ale opakujem každe telo reaguje inak, i ked som už trochu s toho mimo, akosom si pobede pospala, zase horučk ana prsiach, neviem, nie som fit, je to 12 dní po opke, neviem či som neprehnala že môžem všetko robiť s rukami, tak isto som nechcel aod nikoho aby mi pomahali s postele, stale som stavala sama.. neviem verím, že bude všetko ok a nebudem patriť medzi neštastné..
čo sa týka výsledku, nevyzeraju na 500ml, jeden je ešte väčší, viem že to je normalne, ale ak bude všetko ok, budem spokojná, kedže pred opkou som nosila maxipush up, aby som vyzerala že som žena :)

Barbarella

sunny323

inak, všimla som si, že mnohým babám dáva práve objem 445ml u anatómov, a hlavne u tých, ktoré kojili...
určite to budeš mať fajn...

ale ja pri mojom základe si vôbec neviem predstaviť ako to bude vyzerať, ale ja som taká detailistka, riešim tu rozdiel 2 mm...no čo už, keď som taká...

hlavne, nech to dobre dopadne...

sunny323

Mne navrhol cerven 445ml,ale dam si nakoniec 515ml anatomy,lebo povedql,ze pri mojich proporciach budem mat aj tak len podprdu 75C. A budem mat anatomy. Mam inak fotku mojich prs v galerke,tak si to kludne porovnajte. Ja mam strasne vykojene,mne mensie ako 445ml dat nemoze,lebo by mi to nepodvihol.

Barbarella

tobian

a ešte sme zmenili zo stredného na vysoký profil...ale to je strašná náhoda, lebo na druhej konzultačke tam so mnou v ambulancii bola jedna holka tiež odtiaľto z fóra, s ktorou sme sa náhodne zoznámili v autobuse cestou do BB...takže určite ma aj to ovplyvnilo, lebo jej navrhol 400 ml...a vtedy mi začalo vŕtať hlavou, že aby som neľutovala, že som nedala viac...zhoda náhod :-) povedal, že aj mne by v pohode dal 400, ale videl na mne, že som bojko a že by som sa s tým asi ťažko stotožňovala...doteraz pútam pohľady kvôli veľkému nosu a tak nechcem pútať pohľady kvôli veľkým prsiam...a tak sme sa dostali k číslu 350 ml... :-)

Barbarella

tobian

na úplnom začiatku sa mi páčili anatómy,
na konzultačke mi doktor poradil okrúhle a objem 330 ml, ja som sa zľakla, že to bude veľa, tak navrhol 310 ml...no v júni som k nemu išla na ďalšiu konzultačku a tam sme sa dohodli na 350 ml...tak hádam bude dobre, lebo medzi 350 a 375 ml je zrejme len 2 mm rozdiel v projekcii, a to je v podstate nič...no jednoducho nechcem ľutovať, že som si nedala väčšie, nakoľko z estetických dôvodov určite neplánujem ísť na ďalšiu opku...
ja som taká nerozhodná, nech už to mám za sebou !

sunny323

Tobian
to mi nenapadlo,aj ked aj to moze byt alternativa. Tak ale to by uz ake svine ludia boli,ked zavidia aj btaketo nieco,ved to je kazdeho vec a rozhodnutie,na operaciu moze ist kazdy.... ak si nasetri cez 2tis eur :))))
no kazdopadne budem v spojeni s tym mladym doktorkom,skusim sa nejak cez neho dostat blizsie k pravde,aj ked pochybujem,ze by zradil chlebodarcu