baby, čo idú k Dr.Červeňovi a hlavne sunny,
nuž aj ja som nadtým rozmýšľala - nadním...
...mediálne známy lekár, produkovateľ najkrajších pŕs - priam nsič šťastia...
...u mňa je to také, že som bola na viacerých konzultáciách v MT - ako som už veľakrát písala...
p.Dr. Červeň je mi sympatický, svojím svojským chlapským pohľadom na estetiku ženských ňadier - preferuje väčšie implantáty - a to mi chceme!!!
aj keď prsia robíme pre seba a nie pre polovičky či pre tú menejinteligentnú menšinu :) páči sa nám živočíšna bujnosť, nie?? je tak??
babky, telefonovala som so všetkými predajkyňami - alebo teda nie všetkými asi, ale s predajcami všetkých nám známych firiem - eurosilikon/nagor, mentor, polytech...
...baby, jeden predajca mi povedal veľmi dobré referencie na MT - preto som tam naň naviazaná a aj na Dr. Mládeka - samá chvála...ja som sa zmienila o Dr.Červeňovi a teda aj keď sa mi nezdá na mieste to tu nejak detailizovať - skrátka vraj je v BB posl. rok dosť veľa komplikácií - pooperačných myslím...
...teraz sa mi zdá že je to nejaký typ ohovárania a preto píšem ďalej...
(ja som objednaná k Dr. Červeňovi v januári na konzultáciu a nakoľko je čakačkáááááááá dllllhááá ako africký ... myslím, že to fakt stihnem poriešiť aj inde :/ )
môj dojem:
...tam kde sa veľa veľa robí, sa aj veľa veľa skomplikuje...
...predajca vyslovil v kritickej vete niečo v zmysle, že tam pracujú ako "ako na páse"...
-čo môže byť pravda len sa na to musí každý pozrieť svojím vlastným úsudkom - na jednej strane sa tam asi častejšie veci pokazia, na strane druhej viac skúseností (s dudami obludami) ako majú tam možno v MT a v NR nemajú...
...ja neviem baby...ale vnútorne chcem ísť teraz viacej do MT...
???