Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

saskasok

Boze baby prestante tu sirit paniku s dr.Cervenom.Ja idem k nemu na opku teraz v stredu a verim tomu ze je tu dost cakateliek.Stalo nas to neskutocne odhodlanie a odvahu dat sa na to a vy tu teraz rozsirujete informacie ktore nemate overene.Mozno to je pravda a mozno nie ale neviem naco to tu riesite,fakt to na psychyke nepomaha a osobne si myslim ze doktor s takym postavenim ako ma on by si nedovolil nieco pri opke zanedbat,urcite nie vsetky opky su na 100 percent ale kazdy organizmus je iny....

bimbi

Macka
Ja by som si zobrala tvoj tarmin konzultacky toho 23.10. ak je este volny..
Ja som sice presne dnes pol roka po opke u dr.Cervena, ale chcela by som skonzultovat pripadnu minimodelaciu, zdvihnutie dvorcov.. Ak je to aktualne, napisem ti svoj mail..

sunny323

Mam normalne chrobaka v hlave a uzsom aj pisaa tomasovi mrazkovi do brna,takisto vynikajuci odbornik v cechach ,tak si aspon porovnam cakaciu dobu a ceny....lebo aj o nom mam dobre referencie a takisto som videla nejake prace . Ale stale si nechavam na prvom mieste cervena,nevm,nejde mi to len tak zavrhnut kvoli neoverenym informaciam.

sunny323

Mam normalne chrobaka v hlave a uzsom aj pisaa tomasovi mrazkovi do brna,takisto vynikajuci odbornik v cechach ,tak si aspon porovnam cakaciu dobu a ceny....lebo aj o nom mam dobre referencie a takisto som videla nejake prace . Ale stale si nechavam na prvom mieste cervena,nevm,nejde mi to len tak zavrhnut kvoli neoverenym informaciam.

ewel007

kvet

no mňa presne včera tak bolel chrbát, ja mam ruky naštastie uplne ok, až zabudam, že som opke:/
pekne sa moja drž a ozaj foto ? :))

kvet11

macka7

tak už je to od opky 10 dní a každy deň je lepší aj keď ja osobne by som sa do práce ešte vrátiť nemohla ja v nej hlavne zapajam ruky ktoré mám stále zdvihnuté takže u mňa to je ešte neralne ale keby mám sedavu prácu pri PC tak to už by som zvládla po týchto dňoch

ewel

neboj všetko bude o.k. len pekne oddychuj nenamáhaj sa a nechaj sa obskakovať ak máš kým :))
inak ja sa tiež zdvíham sama s postele od kedy som prišla domov ale nespím po ležiačky skôr tak v sede lebo ležať by som ešte normálne nezvládla ani sa asi postaviť potom s takej polohy....

pravú stranu mám úplne že o.k. aj ruku dvihnem aj šoférovať by som mohla s nou ale lavú tu mám taku bolavejšiu tu ani až tak veľa nezdvihnem ani by som s ňou nemohla šoférovať tak som radšej v klude a nenamáham sa aj keď ma už ide je'''ť od nudy a dnes ma hrozne bolí chrbát :((((

kejtrina

baby, čo idú k Dr.Červeňovi a hlavne sunny,

nuž aj ja som nadtým rozmýšľala - nadním...

...mediálne známy lekár, produkovateľ najkrajších pŕs - priam nsič šťastia...

...u mňa je to také, že som bola na viacerých konzultáciách v MT - ako som už veľakrát písala...

p.Dr. Červeň je mi sympatický, svojím svojským chlapským pohľadom na estetiku ženských ňadier - preferuje väčšie implantáty - a to mi chceme!!!
aj keď prsia robíme pre seba a nie pre polovičky či pre tú menejinteligentnú menšinu :) páči sa nám živočíšna bujnosť, nie?? je tak??

babky, telefonovala som so všetkými predajkyňami - alebo teda nie všetkými asi, ale s predajcami všetkých nám známych firiem - eurosilikon/nagor, mentor, polytech...
...baby, jeden predajca mi povedal veľmi dobré referencie na MT - preto som tam naň naviazaná a aj na Dr. Mládeka - samá chvála...ja som sa zmienila o Dr.Červeňovi a teda aj keď sa mi nezdá na mieste to tu nejak detailizovať - skrátka vraj je v BB posl. rok dosť veľa komplikácií - pooperačných myslím...

...teraz sa mi zdá že je to nejaký typ ohovárania a preto píšem ďalej...

(ja som objednaná k Dr. Červeňovi v januári na konzultáciu a nakoľko je čakačkáááááááá dllllhááá ako africký ... myslím, že to fakt stihnem poriešiť aj inde :/ )
môj dojem:
...tam kde sa veľa veľa robí, sa aj veľa veľa skomplikuje...
...predajca vyslovil v kritickej vete niečo v zmysle, že tam pracujú ako "ako na páse"...
-čo môže byť pravda len sa na to musí každý pozrieť svojím vlastným úsudkom - na jednej strane sa tam asi častejšie veci pokazia, na strane druhej viac skúseností (s dudami obludami) ako majú tam možno v MT a v NR nemajú...

...ja neviem baby...ale vnútorne chcem ísť teraz viacej do MT...

???

tobian

Barbarella
ved prave to,ze si mozes porovnat a popozerat je fakt vyhoda,najradsej by som bola keby uz je vsetko uspesne za mnou lebo do vtedy asi pojdem do cvokarne cháá....asi mi z toho uz prepne,neviem si to predstavit tolko zmeny :-)

Barbarella

tobian

áno, som v galérke...
je to fajn, aspoň si vieš porovnať práce rôznych chirurgov, i keď aj rovnaké implantáty vyzerajú na každej babe inak...