Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nadranka

rita149

A odkedy vlastne môžem nosiť pushupky?? Pamätáš sa ako Ti dr. hovoril? Ja som sa zabudla opýtať.

nadranka

rita149

Ďakujem, ale na ľavom mám ešte stále mierny opuch, aj na foto vidno. Bola som na kontrole teraz v piatok, tak si mám pomáhať aj tým sťahujúcim pásom.

Zuleko

ewel
ty si fakt šiši,že chceš väčšie prsia,máš ich nádherné a veľké,až som prekvapená,lebo základ si mala slabý,nechápem ako ti to tak krásne prsia urobilo,nádherné veľké.Vieš,že odomňa máš podporu aj keď pôjdeš do väčších,ale je to zbytočné podľa mňa,neviem či tie 700,nebudú už nevkusné..Aj mne sa páčia veľké prsia,ale nie keď to prekračuje hranicu..už ako sa rozhodneš stojím pri tebe,ale máš ich fakt krásne!

Rozalka

Ewel
máš ich brutálne pekné! tak ako tomaška ti písala...

Ženy, ja už nestíham sledovať fotky, neverím vlastným očiam koľko žien ide alebo už je po opke... :-))))

Rozalka

Angie

vdaka, no vyzerajú mohutne, tak dúfam že naberú prirodzený tvar, v utorok na kontrole vyzerali prirodzenejšie, ale zas cely týždeň som už robila 4hodky a málo som odychovala.
Držím palčeky aj na nohách, bude všetko dobre a potom sa ozvy ked budeš môcť. Aj pre mňa bola najhoršia nedelná noc, človek by už chcel byť za tým...

tomasova

ewelinka
budem sa opakovat stale do kola,mas ich nadherne-brutalne-perfektne-velke-uzasne....a tesim sa na tie vecsie.

tomasova

angie
ciculka netras sa vsetko bude jak ma byt....budes krasna a spokojna...myslim na teba uz od teraz a zajtra nonstop...drz sa cicka...

ewel007

angie77

neboj zajtra si cecaňa, všetko dáš a zvladaš, všetky na teba budeme myslieť a čakame na ifno ked sa vratiš domkou :)
uvidíš aka budeš spokojná! :)