Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Super diva
Kraaasa.. Nadherne prska a pusa super, tak uz sa nebudem bat ist k slavke na hyalku, mas ju len v hornej? A kolko- 0,5 ml?
Velmi pekne a prirodzene to vyzera.. a po aplikacii je opuch, alebo je to hned taketo? Sorry, ze trosku mimo temy a vdaka za odpoved :)

rita149

super diva

a este niec, ak to nie je tajomstvo aky to mas lesk, ruz alebo co je to? :-) no neviem sa vynadivat na teba :-)

strangeemily

super diva

waw!!!!prsia a pusina!!!!
aj super fotky inac mozem sa ta opytat s cim fotis?alebo si fotky aj upravujes?lebo to si urcite vsetky kocky vsimli ze mas pekne fotky aj ked vidime len polku tela:)

rita149

super diva

akoze nemaaam slov, Krasne, uzasne prsia a pery ani nehovorim , kraasne!!! akoez musim povedat ze mas krasnu pokozku, som na chlapou ale musim ti to napisat ze ju mas super.Ak je je foto vyretusovane tak fakt parada!!!!

super diva

nadranka ,zuleko
dakujem pekne a ked sa tu spomýnala silvika kucherenko tak ona má aj svoje pery dost velké a nato že je moc štíhla a dala si ich ešte zvadšit teda len hornu lebo spodnu mala dost velku tak to urobilo svoje ,preto to vizerá že ich má dost velké :)na každej žene to ukáže inak a predovšetkým každá ma inu predstavu niektoré chcu schválne nasilu velké pery a potom to tak dopadne,vravím radšej menej a potom to doplnat ako sa zhovadit:)Dakujem za vzor všetky tu máte krásne prsíčka !A tie čo čakáte nebojkte sa smelo do toho stojí to za to ,a hlavne verte si!

mnauik

Baby ako je to s antikoncepciou? chystam sa na zvacsenie prsnikov zaciatkom buduceho roka.Lekar mi povedal/gynekolog/ ze nieje ziaden problem, antikoncepcia by robila problem pokial by som bola uspatá viac ako 12h, co nebude, idem na zvacsenie s modelaciou. Bola tu niektora na takomto zakroku? dik za odpovede.

nadranka

superdiva

Naozaj krásne, aj prská, aj pery, inak musím ti napísať, že tvoje prsia boli od začiatku mojím vzorom :-)

fekynka

Mahulienka,
Tak predoperacna konzultacka je zamnou a musím potvrdiť,že pán doktor Červen je úžasný človek Dohodli sme sa predsa na tých vecsich implantatoch 375 a
410ml antomy.Povedal,že po opke by to mali byť take C skoro D .No som zvedavá...Poprosila som ho aj či mi vyberie znamienka a ako inak nepovedal že nie fakt je zlatý :-)
Inak ukázala som mu tvoje foto a bol na svoju pracicku naozaj hrdy...veď ani sa nečudujem lebo máš nádherné prska