Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Lucia3110

ďakujem si zlatá, strašne rýchlo to čakanie ubehlo, aj keď sa to pred tým zdala večnosť :)
baby v utorok sa ozvem, to už budem odfukovat domka dúfam :)

PS: nejako sa mi začínajú triasť kolienka :D tento deň pred opkou je asi najhorší

angie77

tomaska

cica veru nech už je ráno, dúfam že dnes zaspím :)

ty ako? stále všetko v poriadku?

...inak Rozalka aj Tomasova, dúfam že aj napriek tomu, že to super zvládate sa ale moc nenamáhate a oddychujete !!!

Lucia3110

angie
tebe moja silno drzim palce, budem zajtra na teba mysliet :) neboj, nestresuj, zvladnes to...zajtra o takomto case uz budes odfukovat v Medicentre :D

angie77

Rozalka

ďakujem si zlatúšik, že si kôli mne ešte dnes nahodila fotky aby som šla pokojnejšia zajtra na opku :)
Rozalka máš ich že bombastické, wau, naozaj nevyzerajú malé, to že si ešte sadnú je jasná vec,neboj, trošku odpuchnú, sval povolí a budeš ich mat akurát, sú krásne ..veľmi si ma potešila, naozaj mi to pomohlo pred stresom, že tie moje budú mini

Lucia3110

Rozalka
neboj, to chce iba cas..aj moje boli take ako dve gule obtiahnute kozou :D ale casom sa aj ta medzierka vytvarovala, aj celkove kontury..

rita149

nadranka

je mi to jasne ze tato je len docasna podprska :-) prsia mas krasne,a ako to maš z opuchom uz je to ok ci este je?
pacia sa mi na tebe velmi.
No tak Viktorky to je už ina reč ja som za´tažena velmi na ne :-) a tiez na vacie prsia a male podprsky :-)

Rozalka

Rita149, Ewel, tamoska, Lucia3110
ďakujem veľmi pekne, dúfam že trošku odpuchnú a padnú trošku nižšie... teraz ich mám také guľaté...

Monitaaa

tara
ja som to nepovedala vobec nikomu okrem manzela, rodičia by sa bali a zbytok rodiny čo ja viem, beriem to tak intimne a kamaratkam vobec, pretoze ludia sa menia a aj najlepsia kamaratka nou o rok uz nemusi byt... Určite ratam s tym ze si to ludia vsimnu ze mam akesi podozrivo pekne prsia, ale myslim ze ich necham v nevedomosti a podozrievavosti :D

TARA_

monitaaa
no presne tak, ale ja som taka, ze to ani nikomu nechcem hovorit, vedia to len moje uplne najblizsie osoby - rodina.
A ten hlavny - moj manzel - je v tomto zlaty, ked hovorim, ze to chcem, tak mi povie chod, ale stale ma chvali, ze jemu sa pacia.
A ta vizualizacia by aj mna zaujimala, niekto to videl?