Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

super diva

olivka 21
zabudla som tu cenu je tam cenník na stránke interklinik... 0,55ml juvedermu víde nejak 170-180 eur

super diva

olivka 21 ,babulky..
dakujem si zlatá a baby už ma tolko nevychvalujte ved aj ja som žena a matka a nie dokonalá ,takže už dost ...Slávka Feix, Interklink Ba ,kys hylauronová, juvederm 0,55ml obe pery kontury

super diva

bimbi
a po aplikácii je to bez opuchu u nej a po pol hodinke od zákroku možeš dat lesk aj ruž nič neni vidno ale niekedy sa spraví modrinka po vpichu a niekedy nie :)ona je profík takže netreba sa bát

olivka21

Superdiva
odpadla som! Naaadhernee prsia a tie pery....keby sibtam nemala blond vlasy,myslim si,ze je to pusa angeliny jolie. Ak sa miem spytat,kd.tibrobili pusinu a kolko stoji taky zakrok? Dakujeeeem

super diva

strangeemily,rita 149,bimi
takže klasický 5mplx foták samsung pl 60 a fotky su neretušované fotené klasicky s bleskom ,ja ani program na retuš nemám to by bolo drahé mat profi retuš program ale chcela by som haha a nevidím tam nič extra na tých foto, ale ked sa páči obyčajna komercia to som rada:))na pere mám ruž z bipi taký telový a mám v hornej aj v dolnej dva krát som bola a rozdelili mi 0,55ml prvý krát aj do hornej aj dolnej a druhý krát tak isto takže v podstate len 1ml mám rozdelený do oboch pier ja som chcela iba zvýraznit nie extra zvadšit..robila mi prevažne konturu pier

Sparkinka

Dobry vecer dievcata,tak zajtra idem na kontrolu do Banskej k Mudr.Červenovi,po tyzdni uvidim to coho som sa 2roky bala dat upravit,cize prsia:)...tak mi drzte palce nech je vsetko v poriadku,po case dam aj fotky do galerky..inak tym co maju strach odkazujem,ze da sa to prezit,myslela som si,ze to budu vacsie bolesti...prajem vsetkym dobru nocku.

nadranka

mnauik

Ak sa chceš dostať do galérky, musíš poslať svoju fotku pŕs bez hlavy na galeria@zoznam.sk A nezabudni napísať do mailu svoj nick tu na fóre, pod ktorým vystupuješ.

bimbi

Angie
Vela stastia na zajtra, neboj vsetko bude ok, drzim palce a myslim na teba!! Vyspinkaj sa na brusku a rano ideees :)