Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nadranka

rita149

Ja viem, že je trochu väčšia, no dr. mi po opke kázal kúpiť prvú kosticovú čo dobre drží prská, tak táto bola kupovaná tak účelne :-)) A tiež som moc ešte nebehala po obchodoch, lebo sa bojím že vyhodím veľa peňazí za podprsky a o ďalší mesiac ich už odložím, keď budem potrebovať menšie číslo. Táto je D-čko, ale mám z VS aj jednu C a tá mi robí asi krajšie prsia.

Matka872

leus
to mi trosku odlahlo.Ja mam na svojich prsiach bradavky take spicatejsie ze "smerovky" :-)normalne mi reaguju na zimu,dotyk.Pockam si kedy sa to upravi po opke hoci aj rok,len nech ich mam ako teraz.

bimbi

Tara
V sucasnosti sa uz malo dava pod zlazu a to z jedineho dovodu: casom pokles na 100% a potom to uz nevyzera dobre..vela bab sem chodi s tym, ze mali pod zlazu a po cca po 10 rokoch menia pod sval.. Pod sval je to vacsi zasah, cize vacsia bolest po opke, ale prska su roky krasne bez zmeny, pokial nemas mega implose( ani vtedy nemusia poklesnut, kludne mozes kojit, kedze je to az pod svalom.. ja ani nepoznam kocku, co ma pod zlazou..

leus

matka
ale ja tu citlivost uz mam ako som uviedla, len ma proste manzel nemoze jemne po nich hladkat , ked ich mačká mne to nevadi, len nemam rada jemne dotyky -boli to
bimbi
ja som uz rok po opke ,ty tiez tak dlho ze si uz stihla preist tymito vsetkymi fazami?

TARA_

nikuska 124
no hej, ved nejako by sa to muselo vyriesit a mas pravdu, ze vela veci sa vyriesi, ked nastanu :)

Baby, naozaj nereagujte na tie trapne detske primitivne nazory. Uz len ked vidim ten pravopis, tak sa musim smiat. V 13. by ho uz dievca mohlo ovladat :)

Asi sa to tu uz niekedy rozoberalo, ale neviete mi pls vysvetlit ako je to s umiestnenim implantatu? Pod sval, pod zlazu, ... to podla coho si vyberate? Pripadne doktor?

bimbi

leus, ewel
Ja som to na sebe odpozorovala, najprv uplna strata citlivosti, v dalsej faze sa citlivost vrati, ale az prilis, cize bradavky az bolestive, presne , ze ani pohladkat, az neprijemne, ale casom sa to da do normalu.. Tak nebojte, len trpezlivost..

Matka872

leus
to mi nehovor ani zo srandy.A to mi chces povedat ze si v pohode ked nemas prsia ako pred tym?A manzel alebo priatel je tiez s tym v pohode.Lebo ja by som to asi nerozdychala kebyze po takom v celku dlhom case nemam citlivost,ci uz v bradavkach alebo inde.

leus

ewel
este nedavno som si ich v spodnej casti necitila vobec , mne to trvalo velmi dlho ,uz som sa zmierovala s tym, ze sa mi citlivost nevrati...ale toto tiez neni ktovie co ,ze ma pri dotyku boli :))

ewel007

leus

prave som čítala čo si písala, takže teda to ešte nemám statene? :)
jasne, že to potrebuje svoj čas, len tak som sa pýtala, aby som vedela, ako su na to aj ine kočky. a teda citiš ich ako pred tým aj v tej spodnej časi leus?