Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Monita
Ahoj moja podprsenku som ešte nenašla,ale ani som nehľadala,okrem vtedy,čo som bola v auparku:-))Hehe hej ti ma vyhodilo pri Chirmede,tak ak si na fb kľudne si ma pridaj:-))Ty sa máš ako?

kvet11

ewel007

užasné, nadherné, perfektné a ešte všetky možné pochvaly čo existujú dávam tvojim prsiam no proste genialne micka ;)

angie77

tak už to máš len za pár hodín a je s teba nová žena :) silno budem držať palce nech všetko dopadne tak ako má a aby si bola s výsledkom spokojná a potom už len vitaj medzi nami ceckanami :))

rita149

nadranka

neviem prstne kedy po opke sa moze nosit pushupka ja som zacala asi 3 mesiace op opke.Mne bolo najlepsie v pooperacnej :-)

nadranka

Baby,

keď hovoríte o perách, čo hovoríte na aquamid?? Rozmýšľam, že by som vyskúšala, máličko. Má to niektorá??

Zuleko

Super diva
Inak na margo tej Slávky,ju odporúčan aj Silvia Kucherenko,tak len dúfam,že nerobila aj jej pery:-))

super diva

Zuleko, bimibi ,rita 149
dakujem vám babulky... poslala som do galerky aj foto pier vobec ich nemám ako kačicka netreba tam dat hned 1ml ako niektoré chcu ,aj malo je niekedy viac viaže to dost vodu takže tak a slávka je v tomto odborník ona vie kolko treba a ako to urobit tak aby to nemalo efekt kačičky ,ale ako vravím radšej menej a potom to doplnit než naraz viac a vizerá to katastrofálne,ja som spokojná nikto nevie že ju mám trošku zvadšenu, mám to v reáli ako svoje pery !!Hlavne mi zvýranila linku pier