Baby od kedy spavate aj na boku? Ja este stale poctivo na chrbte, nevadi mi to, nemam bolesti chrbta ani nič podobne, naopak sa mi zda, ze od kedy lezim v tej jednej polohe vyspim sa ovela lepsie a nemam rano pocuchane vlasy :D :D :D ale zas ma niekedy laka pri tomto počasi len tak sa schulit na bok po uši v paplone.
Zuleko
ty si uz zohnala nejaku podprdu? Pozerala som minule chirmedacky profil a hned mi ta tam vyhodilo na fb medzi priatelmi a už pred reopkou na tej profilovke mas bombove kozy :D inač vsimam, ze tu mas paradny fanclub.
Mne prsia tento vikend konečne odpuchli, uvolnili sa, su makke, nič ma neboli, nič netaha, velkost ako moje pred 10 rokmi a tvar ako v najlepsej push upke :D
Baby niektora mi tu pisala o sportovych podprdach, ale sa mi to poplietlo. pisala si mi, Ze na ceskych klinikach davaju tu triumph energy n ako pooperacnu ze lepsie drzi a tlači prsia viac k sebe. Ale ja zas presne koli tomuto efektu ze dava prsia troska k sebe aj ten dekolt vytlači hore sa ju bojim este nosit, nemozem si este posunut implos? Prve dni by som nepovedala ako si tu pooperačnu zamilujem, uplne ako v bavlnke ciciky :D asi budeme kamaratky este moc dlho