Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Monitaaa

bimbi
a poznas nejaku babu čo si pred dala urobit 3D vizualizaciu? naozaj to splnilo presne očakavania?
Tara
jasne ze ti nikto nepovie chod to toho, pretoze zenske su zavistlive a muzi, ktore nemaju moznost zaspavat zo silikonnovymi cicikmi v ruke tiez povedia ze umelina, nikdy fuuuuuuj :D ale potom celu noc o tom snivaju :D :D :D

Monitaaa

Baby od kedy spavate aj na boku? Ja este stale poctivo na chrbte, nevadi mi to, nemam bolesti chrbta ani nič podobne, naopak sa mi zda, ze od kedy lezim v tej jednej polohe vyspim sa ovela lepsie a nemam rano pocuchane vlasy :D :D :D ale zas ma niekedy laka pri tomto počasi len tak sa schulit na bok po uši v paplone.
Zuleko
ty si uz zohnala nejaku podprdu? Pozerala som minule chirmedacky profil a hned mi ta tam vyhodilo na fb medzi priatelmi a už pred reopkou na tej profilovke mas bombove kozy :D inač vsimam, ze tu mas paradny fanclub.

Mne prsia tento vikend konečne odpuchli, uvolnili sa, su makke, nič ma neboli, nič netaha, velkost ako moje pred 10 rokmi a tvar ako v najlepsej push upke :D

Baby niektora mi tu pisala o sportovych podprdach, ale sa mi to poplietlo. pisala si mi, Ze na ceskych klinikach davaju tu triumph energy n ako pooperacnu ze lepsie drzi a tlači prsia viac k sebe. Ale ja zas presne koli tomuto efektu ze dava prsia troska k sebe aj ten dekolt vytlači hore sa ju bojim este nosit, nemozem si este posunut implos? Prve dni by som nepovedala ako si tu pooperačnu zamilujem, uplne ako v bavlnke ciciky :D asi budeme kamaratky este moc dlho

TARA_

bimbi
no presne tak som si povedala aj ja, ze za konzultaciu nic nedam a uvidim.
Ten vysledok by som uz brala, len to vsetko predtym a to odhodlanie ...
A nikto v mojom okoli mi nepovedal chod do toho, ale chapem ich, lebo ja som bola rovnaka, kym som nemala problem stotoznit sa s tym, co mi zostalo po kojeni :(

Matej

Ospravedlňujem sa za narušenie témy.. Colala je už v riešení lenže je víkend a ťažšie sa to rieší... Pondelok sa veci dajú do pohybu a nebude tu už spamovať na tomto fóre.. poprosím o strpenie a nevšímajte si ju.. ďakujem

kvet11

baby tu sa to nejak zvrhlo celé ako čítam ale teda nič my si dáme čokoládu aby nám narástli prsia a odporcovia si ju dajú aby im obalila nervy a nemali stresy :))

škoda že sme takú informáciu nevedeli už skôr mohli sme ušanovať

tomaska už prestali bolieť prsia od smiechu?? :))))

bimbi

Tara
Za konzultaciu nic nedas,tam sa vsetko dozvies od doktora, niekde maju aj vizualizaciu, ako by to vyzeralo, mozes si dohodnut termin a stale budes mat dost casu sa rozhodnut.. Prinajhorsom termin zrusis, niektora kocka sa potesi, lebo ju posunu skor :) ...ale ked budes mat termin, neverim, ze ho zrusis :))) ak mas na to prachy chod do toho, nebudes lutovat, vsetky si hovorime, ze sme do toho mali ist davno..

bimbi

Leus
Ja som oproti tebe len 8mes po opke, ale u mna to bolo takto, ta prilisna citlivost je uz mensia ako bola, tak snad sa to casom da do normalu.. Asi to ma kazda inak.. Inac mne sa to da vsetko do normalu a vo februari odznova, idem na minimodelaciu, dvorce posuvat vyssie, takze zas ziadna citlivost :((( len dufam, ze sa to spravi.. Ja mam hore prilis vela koze a implos to nevyplnil jak som chcela..vadi mi to

nadranka

tomasova

Ďakujem, bolesti nie sú, už môžem aj ruky v pohode dvíhať :-) Veľkosť mi vyhovuje, aj keď sa mi asi ešte zmenšia trošku. Ak sa dám ešte nahovoriť na jedno dieťa, tak by som si dala aj väčšie :-) Lebo ja som si nevedela predstaviť keď mi dr. povedal na konzultácii ako bude vyzerať 400 ml na mne, ale vidím že to nie sú žiadne giganty. Dobre som urobila, že ma prehovoril z 350 ml na viac.

TARA_

bimbi
aha, dik :)
No uz raz davno som pozerala nejaku diskusiu o tom a pamatam si, ze pri jednej metode sa tusim ani nedalo kojit ...
Takze pod sval, uz mi je to jasne :)

Inak sa nespoznavam, lebo vacsinou som taka, ze ak sa mi nieco dostane do hlavy, tak to aj hned zrealizujem, ale toto ... jeden den som rozhodnuta, druhy den vaham ... Uz som sa aj objednala na konzultaciu, ze uvidim, ake pocity budem mat po nej ...
Obdivujem Vas vsetky, co ste sa na to dali! :)