Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

super diva

mony 3
neviem kolko to vydrží vobec ale ked to udržiavaš tak to vydrží dost ,slávka mi povedala že má zakazníčky ktorým takto rok formovalaa robila peru a teraz už nemusia chodit už to je na hodne, hodne dlhoo ale ako vravím pekná pera to nieje len tak treba nato čas..a ten aquamaid ani neviem čo je ..ale aj Duško tuším robí peru sa mi zdá ?

super diva

monny33
ano mám jednu dávku rozdelenu do hornej a spodnej ale v podstate už dve lebo ako som spomýnala bola som dva krát už ...a v decembri idem tretí

monny3

super diva
aspon priblizne,kolko ti to vydrzi?
ja mam aqamid a chcem si dat este jednu davku,ale citala som tu ,ze nie je moc dobry ,tak sa este rozhodujem,ty mas jadnu davku rozdelenu do vrchnej a spodnej pery?dakujem...

Monitaaa

Zuleko
:D zajtra si ta tam opat najdem, cici sa uz maju dobre, su makke, uz ma ani prave nezlosti, ani uz vobec nič necitim. Odpuchli - zo dna na den doslova na foto to sice nevidno, ale ked chytim do ruky tak citim :D a myslim ze velkostou su take ako tvoje pred reopkou. Plne trojky a podprda tak Dčkova bude, pojdem si niečo cez tyzden vyskusat.
mnauik
ja mam modelaciu s implantatmi

super diva

Olivka 21
Duško je Duško to je moja srdcovečka :))vrelo odporučam koniec koncov som jeho chodiaca reklama ,tak ako každá jedna ktorej robil prsia :)a už si bola na konzultačke kedy ideš na opku?

Kim

super diva

waw, urobila Ti to dokonale, moc Ti to svedci! aj tie Tvoje kozenky Ti sedia ako " uliate"!

Ja svojho casu som bola u Dr. Sramekovej, ale mna od pusiny odhovorila, ze mi nie je treba, ale tak decentne ako to mas Ty sa mi paci neskutocne!

... a takisto sa mi paci tvoja zamatova pokozka, vyzeras tu sta babika:-)

olivka21

Superdivs
dakujem,uz to citam...akurat som volala kamoske,co tam robils sestricku,a vrelo mi odpiruca slavku,dkkonca aj doktorov na silikony....al ja idem k duskovi cervenovi,hi

super diva

monny 3
no to je cena len jedej dávky čo som uviedla a treba aspon dve aby to bolo aspon minimálne viditelné a treba to samozrejma udržiavat ,pekná pera sa pestuje dlho a nato treba čas to vám povie aj slávka preto tie ženy čo vidíte s tou kačacou poeru chceli naraz pené pery a dali tam toho viac ale to sa jednoducho nedá tak..ja idem ešte o mesiac na jednu dávku a potom sa uvidí ,mne to zatial drží a permalip je blbost to neni vidno a nedosiahnete taký efekt nikdy čo som načítala a čo som sa pýtala takže tak..