Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

fekynka
no super, takze ste sa dohodli aj na velkosti aj na znamienkach:)), fakt ten nas doktorko je fasa, uz sa na neho tesim na kontrolu:)15-teho drzim palce, potom dame kafcu;))

super diva

olivka21
ak sa dá chod do 515 ale akože ja som bola zhrozená ,videla som prsia jednej známej chcela silou mocou také ako mám ja a pritom ona nemala skoro žiadne prsia ,ja som si čo to odkojila a mala svoj základ a mala som nato kožu ...ona uplne popraskanu kožu po operácii na celých prsiach jedno vadšie prsko a bradavky nakrivo no bola som zhrozená nebudem komentovat dalej...nechápem ved koža na prsiach sa prisposobí ,ale asi to prehnala na prvý krát velkostou a zlým výberom doktora ,ale doktor jej to schválil tak nechápem to...ztakže chcem tým povedat neprehánajte to baby na prvý krát je vždy limit a každá sme iná ..takže chciet niečo silou mocou nieje dobré vždy a potom to dopadne ako tá moja známa..teraz chce íst na reopku a ešte neni ani 5 mesiacov od opky

olivka21

Superdiva,kim
tak stale vaham medzi 445 a 515ml,on mi nechava na vyber,ale dal by mmi väcsie. Na opku som mala ist teraz zacitkom novembra,ale som ochorela,tak idem az februar :(
tak ale asi to tak malo byt,ug musimvydrzat,nebudm vyceckovaná na vianoce,ale az na valentina,hihi...potom to bude noc plna vasne,hahahaha.....muzovi s sma zabalim do darcekoveho bqlenia a nech si ma rozbaluje do zblaznenia :)))))))

nadranka

monny3

Čo ti dr. hovoril o aquamide? Aj na to treba konzultáciu? Aj ja som tu na fóre čítala, že je to veľmi škodlivé, tak neviem.

nadranka

fekynka

A na akých ste sa dohodli nakoniec? Zmenila si veľkosť? Preto som sa pýtala, či sme sa v piatok nevideli, ale ty si bola v sobotu v PP :-)

Zuleko

Baby podla mna aj to kolko vydrzi kyselina je individualne;)Mam kamosku co ma jeden ml rozdeleny do dvoch pier a ma to uz vyse 10 mesiacov a stale to ma rovnake ako prvy tyzden,nic jej z toho neubudlo:)

monny3

Monitaaa
ja som bola u Cervena a povedal,ze odstupom casom mozem kombinovat...tiez si myslim ,ze ta kys.h.moc nevydrzi,ze budes musiet chodit castejsie doplnat,aqamid mas na stalo ja to mam 10mes.
super diva
daj vediet ako sa to bude javit casom,dakujem

fekynka

Nadranka,
Ja som bola na prvej konzultacke v juny v BB a teraz 17.11. som bola na druhej v PP.Nebola som úplne stotoznena z veľkosťou na akej sme sa dohodli tak nakoľko mám 15.12. operáciu šla som to s nim este prekonzultovať.Čim dlhsie čakám na operáciu tým viac času mám na spekulovanie :-)

fekynka

Nadranka,
Ja som bola na prvej konzultacke v juny v BB a teraz 17.11. som bola na druhej v PP.Nebola som úplne stotoznena z veľkosťou na akej sme sa dohodli tak nakoľko mám 15.12. operáciu šla som to s nim este prekonzultovať.Čim dlhsie čakám na operáciu tým viac času mám na spekulovanie :-)

Monitaaa

super diva
tie pery mas naozaj krasne, ale ty si aj pred kyskou mala pekne plne pery. ako často chodis na doplnanie? 0,55 ml je malinko do oboch pier, preto si myslim ze aj opuch ti urobil ten pekny objem, inak by to az tak nebolo vidno. Kyselina je krasna, len keby nebolo potrebne stale to doplnat... lebo aj pri najlepsej aplikacii sa to proste vstrebava.
monny
a mozes kombinovat aquamid s inymi vyplnami?