Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

elle

ja ti s vlastnej skusenosti odporučam Mladeka, ja idem k nemu znovu aj na reopku, ma super pracu, klinika špičková, všetko perfektne, čo sa týka komunikácie, ma sice toho vela ale vždy bol ochotný najsť si pre mňa termín konzultacie aj ked teraz riešime reopku a ml lebo mne sa pačia velke, sice povedal, že ich mam teraz excelentne, ale že sa so mnou na to dá :))
takže ako vidíš je nás tu vela spokojných s Avelane od dr. Mladeka takže tak, snad som pomohla :)

Monitaaa

Zuleko
A myslis ze ten rozdiel vo vydrzi kyseliny robi organizmus, alebo moze ist aj o značku kyseliny?
elle
ak ti mozem poradit, chod tam kde na teba urobil lekar lepsi dojem, a pri ktorom veris, ze to dopadne tak ako tuzis... Jezovitova nie je neznama, napr robi prsia aj nasim fitneskam

fekynka

Mahulienka,
ty cicuska moja dakujem,nech to uz mam za sebou:-)Drzkaj palceky a po opke sa tesiiiiiiim na kafco.Ozaj aj sestricka chvalila tvoje prska,ze nozaj pekne spravene :-)

eelle

Baby potrebujem pomoc! Viem že v tomto by sa každá mala rozhodovat sama ale prosím poraďte mi, kam by ste išli vy! Mladek alebo jezovitova? Od pani doktorky som veľa prác nevidela :/ ale prišla mi strašne milá a povedala že to čo chcem vieme spravit (vlasne ze modelaciou vieme dosiahnut vdetko) narozdiel od mladeka.. Ten mi povedal že sa to nedá a potom som mu písala mail a posielala fotku prs asi ake mam ja a ake by som chcela mat, nato mi napisal že takýto nejaký efekt bude aj u mna... K nemu chodí strašne veľa žien, aj veľa z vás, Robí pekné prsia, veľmi pekné... Ale nepresvedcil ma, aj ked jeho práca hovorí o niečom inom.. P. Doktorka mi nepripadá az taka známa, aj ked mi hovorila že takéto operácie robí denne... Poraďte prosím

fekynka

Nadranka,
Ja som isla este na jednu konzultacku koli tomu lebo velkost 410ml do jedneho prska-375ml do druheho prska(po kojeni mi ostal jeden prsnik vacsi a druhy mensi) anatomy sa mi na mojich 48kg a 168cm zdalo byt vela.Doktor ma vsak vyviedol z omylu a povedal,ze ak sa mi pacia vacsie prsia mam ostat na spomynanej velkosti.Uz vobec nespekulujem uistil ma vtom,ze to bude dobre tak mu plne doverujem...

Zuleko

Ja som inak o tom aquamide tiez pocula viac negativneho nez pozitivneho.Vraj prvych par rokov je to pekne ale neskvor sa zvyknu robit ako keby take zhluky guliciek v perach,pytala som sa to aj doktora a vravel,ze v ziadnom pripade nech si ho nedavam,ze hocico ine nech si dam len nie aquamid.On s tym inak ani nerobi a tusim mi spominal,ze niekde je aj zakazany.Tym netvrdim,ze je to pravda,no urcite si ho nedam.

eelle

Baby potrebujem pomoc! Viem že v tomto by sa každá mala rozhodovat sama ale prosím poraďte mi, kam by ste išli vy! Mladek alebo jezovitova? Od pani doktorky som veľa prác nevidela :/ ale prišla mi strašne milá a povedala že to čo chcem vieme spravit (vlasne ze modelaciou vieme dosiahnut vdetko) narozdiel od mladeka.. Ten mi povedal že sa to nedá a potom som mu písala mail a posielala fotku prs asi ake mam ja a ake by som chcela mat, nato mi napisal že takýto nejaký efekt bude aj u mna... K nemu chodí strašne veľa žien, aj veľa z vás, Robí pekné prsia, veľmi pekné... Ale nepresvedcil ma, aj ked jeho práca hovorí o niečom inom.. P. Doktorka mi nepripadá az taka známa, aj ked mi hovorila že takéto operácie robí denne... Poraďte prosím

rita149

super diva

suhlasim s tebou ze to na prvy krat netreba prehánat z velkostou, skoro kazda dosiahla velke prsia az na druhy krat.je jasne ked je zena po kojeni a je zaklad a dost koze tak ok, moze byt ako ty ze 515ml na prvy krat.le keby dam ja 515 tak mam strie este aj na chrbte :-) na vsetko treba cas.

krasne mas tie prsia, pusu aj pokožku.myslela som ze ju mas nejak upravenu ale ked nie tak fakt vyzeras veeelmi dobre! Ja s tej kyseniny bojim ale rozmyslam aj ja,raz pojdem len potrebujem nabrat odvahu.zatial pozrem ten lesk v Bipe , mozno mi sparyv taku pusu ako mas ty :-)

olivka21

Superdiva
mne sa praveze nepacia moc velke prsia na mne,skor bysom volila tu mensiu velkost,ale dusko povedal,ze mam dost vykojene prsia,ze aby som s nebala ist aj do väcsich,ze kludne do tych 575ml by isiel,ale to je na mna vela....neviem sa s tym stotoznit,max 515ml,ako ty...to je vkusne. Nepozries mi prosim na moju foto,ci si mala aj ty predtym take nejke prsia nech si viem aspon cca predstabit,ake asi velke budem mat? A aku velkost ti dal pooperacnu podprdku a aku velkost nosis prosim teraz? Dakujem moc