Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mamita

roka 96

to po siedmich dňoch od opky si už bola v práci???..pýtam sa pretože aj ja robím za pc...ale po tom čo som čítala o tých bolestiach tak som premýšľala že minimálne 2 týždne budem doma...

roka96

monny3

ano to mi robil spolu s prsiami. Ja som mala len taký menší kožný previs, nad jazvou po cisárskom, tak mi to doktorko opravil..a bolesť? vôbec nič..po prebudení som cítila strašné štípanie,po nejakých 2hodinkách to prešlo a od vtedy ani neviem, že mi brucho robil, iba prsia ma potrápili :) potom nosíš taký sťahovací pás na bruchu, ja ho ešte nosím, to kvôli jazve aby sa neroztiahla.. A marodovala som 7dní, ja robim v kancelarii za pc, takže sa nenamáham, tak sa to dalo zvladnuť..a ty kedy ideš?

monny3

roka96
ty mas minioplastiku brucha a to ti robil spolu s prsiami?
ja som tiez objednana,prosim ta tebe to robil len v spodnej casti?a bolesti boli velke,kolko si nato marodovala?

mamita

kočky má niektorá z vás opku cez bradavku?...ako sa to hojí?..majú mi robiť aj modeláciu a termín sa blíži tak panikárim...a po tých drenoch mi nezostanú veľké jazvy?

roka96

super diva
krááásne prská..nevyzerajú ako anatomy, ja mam tie iste ako ty, ale ja som mala dost zlý základ, tak to vyzerá uplne inak...

olivka21
určite chod do max. aké ti je doktor ochotný dať, tzn. 575ml úplne kludne.Ja som mala dilemu či 515ml. nebude na moju výšku (158cm :)) veľa a vôbec to nie je veľa..moja požiadavka na dr. bola, že chcem min.550ml. ale on povedal, že mi dá max.515ml :)Potom som začala čítať toto fórum, a ako všetky baby som začala špekulovať, váhať či tých 515 nebude predsa len veľa..dneska som skoro 8týždňov po opke a môžem povedať, že to vela vôbec nie je...a na naše vykojené prska sú vhodné čo najvačšie implantáty aby ti to vyplnilo kožu a nemusela sa robiť modelácia..čo som ja osobne nechcela..už teraz ma mrzí, že nie sú väčšie, ale nemám si čo vyčítať, dala som max. čo sa vošlo :)..dnes som posielala aj foto do galérky, tak môžeš potom pokukať.

monny3

super diva
pises ,ze mas ruz ktory si si kupila v Bipe,ale nic mi to nehovori ,akej znacky je?ja mam podobny kupeny zn.Pupa ,ale ten tvoj sa mi zda,ze je hustejsi,a konturku mas tiez odtial? a akej farby ?pekne ti to ladi.
dievcata
uz som asi rozhodnuta,ze si dam kys.h.prida sa niektora??som z PN a BA moc nepoznam,pekny den.