Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mamita

a po tých dvoch týždňoch sa to už dá?....no tak to je celkom v háji...lebo musíme nosiť tričká a to si asi sama neoblečiem...no neva..nejak to zvládnem...túžim po tých mrchách nech to stojí čo to stojí...:o)

roka96

mamita

no s obliekaním to je horšie..zo začiatku určite len také veci vpredu na zapínanie, lebo cez hlavu obliekať to som sama zo začiatku nezvladala.. :)

tomasova

eelle
ja na tvojom mieste by som sla tam kde mi zarucuju to co chcem.to je velmi dolezite ,ved preto ides na opku aby si dosiahla nieco po com tuzis...a ked ti jeden povie ze sa to az tak neda a druhy ti povie ze presne to budes mat tak nemas o com premyslat,nie???to ze je tu vecsina od mladeka a mensina od tej doktorky neznamena ze s nou nebudes spokojna....ale vsetko je risk,kazdy doki,kazda opka...hlavne daj na svoj vnutorny pocit a pocit z doktora...

mamita

monitaa
a to ti robili aj modeláciu?...lebo mne to doki navrhol cez dvorec aby som nemala dole pod prsníkom tú jazvu....no čo už ked mi po deťoch ostali také psie uši vykojené...

mamita

roka 96

a ako si to mala s obliekaním ?...ja sa musím v práci prezliecť tak to si hlavne neviem predstaviť....:o(

eelle

monita, ewel

babeny dakujem za rady :) aj ked som teraz zmetenejsia mozno viac ako pred tym :D napisali ste mi presne to com mam v hlave, asi si naozaj hodim uz tou mincou :D vsetky ste take spokojne s tym mladekom, tak pevne som bola presvedcena ze idem len a len k nemu az kym som neprisla na konzultaciu :D neviem uz ani co mam zvazit.. preco ist k tomu a neist k tomu :/

roka96

super diva
asi myslíš "lucy1990", že?

mamita
ano po týždni od opky som už bola v práci..priateľ ma vozil autom do roboty aj z roboty ešte asi 3týždne, no a v práci pokiaľ fakt robiš len za pc, tak sa to dá...ten prvý deň v robote bolo dosť zle,ale ôsmy deň po opke to uplne prešlo tie bolesti, tak z hodiny na hodinu mi bolo lepšie..ten týždeň to je také kritické..ale samozrejme, že nemôžeš nič dvíhať ani robiť nejakú namáhavejšiu činnnosť aj dlhšie, ja napr. ešte do dneska nedviham nič ťažké, na nákupy chodím vždy s niekym, až tento víkend som si konečne doma vyupratovala :) po siedmych týždňoch...

super diva

olivka 21,rita 149olivka takže ja som mala niečo podobné ako ty a do fora som išla ked už som mala hotové prsia a foto pred nemám ale niečo také som mala aj ja vykojené:)))vieš je tu žena určite ju tu babulky poznaju len neviem už aký má nick volá sa lucia je modelka a mám presne rovnaké implantáty ako ja a má iné prsia je vidno že má anatomy...neviem prečo mne to spravilo takto že ich mám ako gulaté asi som mala iný základ neviem,každá sme iná ,ale ja som chcela prsia ako ma Evka Cifrová aj velkostou aj výzorom a splnilo sa, su presne rovnaké takže som max. spokojná ,ale jedno viem že velkostou mi to stačí je to dost a ked si dám podprsenku vystuženu tak už mi to zvadzia takže si neviem predstavit žeby som mala vadšiu a to osm neni štíhla ale akurát a stačí mi to ,takže tie ženy čo su utle a maju nad 515 odivujem ja by som už nemohla jedine žeby som musela upravit po dalšom dietati a dat niečo naviac ale inak nie fakt!Myslím si že aj chrbtica tým potom trpí a neni to už potom ani vkusné..presne ako Mináriková chcela byt in a nakoniec ju to robí tučnou a nesvedčia jej ,aj ked jej ich Dušankom moc krásne spravil jej to proste nejde tá velkost..