Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

superdiva

krasne prsicka aj ta pusinka :-) fakt ja chcem ist tiez si supnut kyselinu ale len do hornej nakolko dolnu mam dost velku :-)Keby mi davala len do hornej co to asi stoji aj tak by som tych 170 platila v interkliniku?

Lucia83

Mnauik
Neni to vobec trapna otazka, ja som to tiez riesila. Ja az prosim pekne drz sa po 3 tyzdnoch, manzelik sa aj bal abymi nieco nespravil. Ale ak budes na lenosku tak sa da aj skor podla mna, poznam jednu moju kamaratku a ta po 3 dnoch.

mnauik

Baby mozno trapna otazka,ale po akom case od operacue ste sa s priatelom milovali?? Mam trosku "strach" ze sa budem bat,aby ma dotyky neboleli..atd

Lucia83

Avelanky a co dievcata to predvianocne stretnutie??? Uz ste dohodnute kedy??
Cleuska ty ako ciculka?? Co je s tebou??? Kde su fotecky??

Tomyum a ty to iste kde si ???

Lucia83

Elle
Ahoj neda mi ti nenapisat. Mladek ti nevie splnit to co chces a Jezovitova ti to vie spravit, tak nad cim rozmyslas?? Nemozu ti tu radit baby z fora ide o tvoje prsia nie o ich. Ak si Mladeka spravne rozumela, ak si si neni ista chod este raz k nemu na konzultku, predsa na tom nic neni. Na konzultaciu mozes ist aj 100 krat. Kamaratka napr bola u Jezovitovej na konzultke a zvrtla sa hned na podpatku lebo na nu nespravila dobry dojem. Takze 100 ludi 100 chuti. Ale treba si uvedomit ze ty ich budes nosit a tebe maju robit radost . Dufam, ze sa rozhodnes spravne. Ja som nebola napr u nikoho na konzultke iba u Mladeka , lebo sa mi pacia prirodzene prsia ktore vycaroval plno babam z fora a som max spokojna. Ide aj o to ze napr. dava dreny a aj to ze si na klinike 3 dni co bolo pre mna dost podstatne, ze nechcem ist hned domov , pre istotu..
Tak vela stastia v rozhodnuti

monny3

roka96
ja idem vo februari,to sa cudujem lebo som to chcela tiez spolu s prsiami,ale Cerven mi povedal ,ze to su narocne operacie tak som prekvapena...ja tiez mam previs po cisarskom ,teraz si uz spokojna?a jazva je jak dlha?ja este len idem na konzultaciu v januari mam kontrolu prs tak tam sa dohodneme.

barbinka84

mamita

ja mam minimodelaciu a vkladanie cez bradavku,,,,neboj sa po drenoch nic neostane,,,as tym obliekanim ,ja som po tyzdni uz nosila aj tricka cez hlavu,,,nic ine som nemala,na tie horucavy :)

tomasova

angie
cicka micka ceckana...myslim na teba,uz si krasna s plnou hrudou...urcite bolenka ale neva,to prejde...cicka tak mas po,sa tesim....

Monitaaa

eelle
poviem ti čo by som urobila ja...
nesla by som k lekarovi, ktory by mi povedal ze to čo chcem mat nebudem, aj ked treba brat do uvahy realne moznosti samozrejme. O jezovitovej som počuvala dost chvali, celkovo na tomto fore prevladaju baby od cervena a mladeka, ale to neznamena ze ostatni lekari neoperuju.... Osobne mam asi 6 kamaratok o ktorych viem ze maju silikony a ani jedna nie je tu na fore. Je moznost ze k nemu pojdes a budes maximalne spokojna, ale je aj moznost, ze to dopadne tak ako ti povedal a jednoducho nebudes mat to čo si chcela a potom si to budes vyčitat. tak vela stastia pri vybere. Osobne si myslim ze obaja su fajn, aj ked je ine zvacsenie a ine zvacsenie +modelacia.

Monitaaa

mamita
ano mam aj modelaciu, pretoze som mala tiez poklesnute prsia a nechcela som davat vacsi implos, tak sa zbytok orezal :D a pačia sa mi viac vvymmodelovane prsia, su pevnejsie a pekne stoja