Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mravcadlo1

Eelle ja idem 3.12 k Jezovitovej a pred nou som bola na konz. U Otcenasa a to ako ho tu chvalia tak mna sklamal ukazala som mu svoje predstavy a on mi navrhol 370 keby si ich dam tak mu ich potom otrepem o hlavu nakolko s jezovitovou sme sa dnhodli na 500 a chcela som naraz aj plastiku brucha lebo som schudla 25 kg a mam vela koze okolo pasa a on ze to netreba operovat ale ze mi to napicha a vyplni kolagenom to ze uz by ako vyzeralo? Potom som nasla toto forum a bola stastna ze som nesla hned k prvemu

fufu

roka96

Ahoj,
prosím Ťa, mohla by si odfotiť aj bruško, ja sa chystám na opku k Červeňovi a bude mi robiť aj previs po 2 cisárskych a rada by som videla o koľko sa mi asi zvačší jazva a či to ukryjem do plaviek. Ako si dýchala po opke? Do prs, alebo do brucha? Dalo sa to vydržať?Ďakujem

nikuska124

Toryka,

ahojko, veru skoda,ze sme sa nemali cas porozpravat. Vsetko je OK, akurat ,ze si ten pas mam davat teraz na kriz na noc, lebo jednu bradavku mam trosku nizsie.Ale som spokojna. A ty ako? uz si zvykas?ake si mala prve dni?

toryka

nikuska 124

ahoj, tak ako si dopadla na kontrole?vsetko je ok?? spokojna s prsiami?? :) skoda ze sme sa nemohli trosku porozpravat

Lucia3110

mnauik
my sme tiez sexovali na treti den :D teda nic moc ale dalo sa to prezit..hlavne ziadne krkolomne polohy a prudke pohyby..