Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

chiquititaa

ahojte, baba poradte prosim !!!!!

hodte mi link na lekaren kde zozeniem silikonove naplaste bojim sa ze u nas v lekarni to nebudu mat ani sa mi nepodarilo vygooglit...
v noci ma na reze trosku stipalo a veru sa mi tam taka mala bodka otvorila :-( som 8 tyzdnov PO tak to popreliepam vsetko este...lebo na potieranie mi v lekarni dali lioton gel to sa mi moc nezda....

dakujem ...

Monitaaa

tia
ahoj, pozeram ze ty si otehotnela hned po zvacseni? nebol s tym problem? O kolko sa ti prska zvacsili v tehotenstve, lebo vyzeraju fakt velke, asi by sme vsetky mali byt bud tehotne alebo kojit a jake krasne velke ciciky by sme mali :D Ale neverila by som, ze su to tie iste prsia, hlavne bradavky su uplne ine

mravcadlo1

Mne nikto nic nenamietal ze uplne v pohode a budu mi brucho tahat hore pod prsia lebo ja mam spodok plochy a este to upravia okolo pasa

mravcadlo1

Mne nikto nic nenamietal ze uplne v pohode a budu mi brucho tahat hore pod prsia lebo ja mam spodok plochy a este to upravia okolo pasa

toryka

nikuska 124
ja si ten pas uz nemusim davat nastastie. som spokojna, aj ked vyzeraju skor ako anatomicke a mne sa pacia viac gulate, ale cas este ukaze ake nakoniec budu. dalo sa to urcite zvladnut, do nedele som brala tabletky na bolest a potom mi uz nebolo treba. Len zle spavam, stale sa budim, dufam ze to uz od dnes bude lepsie. s velkostou si spokojna?? posles aj fotky? :)