Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

kim
moja ja som mala viac foto v galerke, ale stale ked som poslala nove foto tak sa tie starsie vymazali, ala nieco pofotim a poslem:))

Kim

Nikuska

blahozelam k spokojnosti nad vysledkom a uprimne si ma
teraz potesila, ze sa da fungovat tak skoro po opke;)

... vozievam dieta do skolky, preto som rada, ze ak Boh da, ze to u mna mozno bude realne tiez takto nejako:-)

Kim

Babenky prsatice,

prosim len sa pekne fotte a posielajte prosim zajacikovi fotecky, aby sme to my cakatelky mali jednoduchsie a vedeli sa lahsie rozhodnut;)

Mahulienka krasna deva

tie Tvoje su coolove, uz sme sa tu o tom bavili, ale nechcelo by sa ti hodit do archivu fotku naostro len tak v tielku, zaujimalo by ma to ako sa vynimaju nadherne;) prepac, vies, ze som baba jedna zvedava a pacila sa mi ta Skorickina v tielocku, tak som chcela vediet, ci Ta neukecam na nejake podobne novsie foto! a prave Ty ich mas take peknucke, skoda, ze sa nepofotis viac:(((
Myslim, ze by sme sa potesili viacere... a prepac za moju " drzost Zlatko, snazim sa Ta len vyhecovat:-D

Kim

Olivka21

do februara mas este relativne dlhy cas premyslat a spekulovat;)
..ale ak ti doki odporuca vacsie (515), chod do toho, budu vyzerat urcite krajsie ako ked si vezmes mensie a bradavky budu pozerat do zeme a to teda nie je moc pekne
a polovicka bude urcite len rada, ze budu pekne velke:-)

a mas pekny zaklad, takze potrebujes vacsi implos

Poviem ti Olivka i vam babeny uprimne, ze cim viac tu citam a pozeram v galerke,uz ani 515 sa mi nezda vela:-D!!

Zuleko, Ewel

babule vidite , ako nas ovplyvnujete:-))) ?!? :)))

nikuska124

Toryka

dalo sa to skvele zvladnut v den ked nas pustili domov som sa aj sama preobliekla aj som sa v pohode pohybovala po dome,aj v noci som k malej vstala uplne v pohode. lieky som si davala na utisovanie ale iba sem tam ked sme isli sa prejst, alebo na kavu, po 4dnoch som soferovala uplne normalne na manuali. Zodvihnem ruky hore bez problemov,skratka uz robim vsetko sama dokonca aj male sem tam zodvihnem vobec nemam s tym problem ,ale setrim sa velmi ich nechcem dvihat ked nemusim aby som si nieco nepokazila. Co sa tyka velkosti som spokojna.Mozno aj trosku viac by som zniesla :)Priatel ked ich videl mi hned povedal, ze som si dala dake velke :) aj ked mne sa to nezda.A ty ako s velkostou? tebe sa zdali velke, uz si zmenila nazor? Mne sa celkom paci aj tvar, ale to sa uvidi ake budu az o par mesiacov, ked vsetko odpuchne, jeden prsnik mam opuchnuty trosku takze z dialky aj trosku vyzera,ze je poklesnutejsi,ale ten pas si uz nemam davat iba na noc a na kriz, cize mi bude tlacit na jedno prso.O 3tyzdne mam kontrolu. Urcite dam aj foto,len som sa este k tomu dako nedostala.Tiez sa chystas dat foto?
Prajem ti pekny den

roka96

monny3
tak dr vie či to môže robiť naraz alebo nie..ja som tam mala len kúsok kože to neboli nejaké vnútorné úpravy ako pri klasickej abdominoplastike, iba odstrihol kožu a zašil :) a som spokojná s výsledkom, dosť som sa bála tej dlhej jazvy, lebo ked pozrieš obrázky abdominoplastiky na googli tak to vyzerá všelijako.. jazvu mám cca 25cm dlhú, ale je to tenučká čiarka, ktorú v nohavičkách v pohode skryjem.. a baby, odporúčam po opke wobenzym, žiadne modriny nič som nemala, ked som sa na 12. deň videla, jazvičky boli uplne krasne, blede, uplne že nič tam nebolo..myslim že ten wobenzym pomohol..