Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kim

Olivka

presne tak, je potrebne im ukazat co chces, ze chces take a take;)

drsne som mu povedala, ze prosim si tieto ak nie este lepsie:-)

bol zlaty, bavil sa na mne,ze aka som akcna a hned sme preberali dalsie veci, ktore bude treba " opravit" ;)

to dom si tiez nemyslela, ze ja pojdem na kozy, mala som B ale pekne stojate, no po 2 detox ehm som ryxlo vytriezvela, ze lepsie to uz nikdy nebude a moc sa tesim, je to to naj rozhodnutie to pekne vystuzit

toryka

Nikuska

tak super že si to tak dobre zvladala :)ja si myslím že más tu veľkosť akurát. škoda že som si ta včera nemohla trošku poprezerat, bola som na teba veľmi zvedavá:) ja mám kontrolu až 10.jan, tak sa už asi ani nestretnete:( Ty ju maš prečo tak skoro?kvôli tomu rozdielu? Už sa mi nezdajú vôbec veľké, aj o trošku väčšie by som brala :) ale aj tak si mám na čo zvykať, lebo je to veľký rozdiel. Este rozmýšľam či pošlem teraz foto, alebo počkám kým sa trošku usadia.

olivka21

Kim
hihihihi....ty si riadne číslo.... potom sa aj my budeme fott a dufam,ze aj naše kozy si budu cakatelky brat v telefone na ukazku pri konzultaciach..... minimalne tomu veim ;)
mahuliena zlata panna! Kde su fotkyyyyyyyy :))))0

Kim

Olivka

.. tebe by tyx 370 nestacilo ani nahodou, to by si sla uuuplne zbytocne, potrebujes minim. 515, ak nie 575!

mas slusne velke i svoje a urcite sa nechces dat osekat, to ja ani nahodou, radsej vacsie implose!,

je to sexi, drahy bude len rad, ver mi!

ale uz nie samoska ako Minarikova, ta to riadne prestrelila, nuz ale blondinka hihi:-)))

...apologize to all blonds ;-)

Kim

mahulienka

jupiii, teraz si nas s Olivkou urcite potesila, aj my xceme takeeeee!
hm, len potrebujeme co najviac vidiet a Ty si nasa favoritka, ved to vies:)

Zajacik zo nahadzuke, ako sa mohli deletnut??!? idem hned reklamovat nasmu sexi Zajacikovi;)

mozno ta pobavi, ale posledne na konzultacii som opat dokimu vytiahla ipad s tvojimi sexi kozenkami a zopakovala:" pan Dr., prosim si taketo 8-)

Uz sa neviem dockat, tak len pofot cely editorial, ty mas mojka na to, tie niektore babenky v galerke 30 fotiek ( chcelo by to viac fantazie, vsetky na 1 kopyto...sorry)a stacilo by aj 8;) a ty pravy opak, tak sem s nimi Zlato

olivka21

Kim
ved prave! Nebyt tohto fora,idem do najmensich,ja som pred konzultaciou uvazovala o max 370! Ale aspon ze mi bolo dopriate sem omylom zabludit...je to uzasne a navyse neerim,kolko zien si nechava vylepsit sebavedomie ;)
este pred porodom som bola odporcom silioonov,moj manzel detto,ale teraz obaja vidime,ze toto je spravna volba muz mi povedal,ze sa uz velmi tesi a ze si mam dattake,aby som ho o rok neotravovala s peniazmi na väcsie,hihi...