Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

mahulienka
nadhera...krasa...naozaj si velky vzor..cela.
sparkinka
teda rozdiel velky,krasne velke prska,a este ked sa usadia tak parada..
musim uz aj ja poslat nech pocujem chvalu..snad

Kim

olivkaaaaa

no v podprde by 445 vyzerali mozno fajn, ale nexces ich mat aj naostro dokonale? neboj sa urcite vacsich, krasne ti vypnu tvoje povadnute a to bude zmena!

mozes napiect aj mne moja:-) hihi, to bude for, ja budem sladko vylihovat v postielke a citkat si tu na fore;)
cmuuk

mahulienka

olivka21
dakujem, si zlata ,no ved ja som ani nechcela posielat teraz, ale az ked budu mat rok:), ale aspon je vidno co dokaze urobit podprda s anatom. impl.:)))

olivka21

Kim
ty uz v decembri? Supeeeer,ja som neccela december,lebo ja veeela peciem a ako kazdy rok aj pre rodinu sem tam nejke vianocne cukrovinky A TO si nemozem dovolit prelezat,ved by ma ukamenovali,hahaha...anavyse mm 2rocnu dcerku,nacecnutu a maximalne zavislu odo mna,tak by som mohla ist rovno na reopku,lebo by mi tie implose avali okolo tela pri tom zhone,hahaha

Kim

mahulienka

fakt ma bavis, skvele sa na to pozera, si riadna kost;)

hm.. tak teraz ti tixo zavidim;) nas doki to je jednoducho umelec co on vie vymodelovat, vzdavam mu hold:-* a dufam, ze sa mu to podari aj na mne xoxo

...

mahulienka

kim
no vyhecovala si ma:)) dakujem, no ono v tom tielku bez podprdy to nikdy nebude vyzerat ako s gulatymi, ale s podprdou sa daju vykuzlit cary;))a ty uz si rozhodnuta do akej velkosti ides? Co citam, tak asi ani nie...

olivka21

Sparkinka
Ty mas aku velkost? Inak dobra zmena ty koki!
mahulieeenaaaaaaaaa
zakazujem ti pridavat fotky ,lebo budem potom smutit,ked mi ich doki neurobi ako tvoje,ved to je az neuveritelna nadhera! Vrchol dokonalosti!
Inak kim,mne s zdaju aj tie 445ml dost velke,hlavne v podprde,supis