Monita
ved presne to! v podstate z jednotiek ti kazdy spravi pekne prsia aspon na tomto fore a v galerke som nenatrafila na skaredo spravene, operacia trva hodinu, s tou modelaciou je to nieco uplne ine :/ ty mas aj modelaciu ze? kolko si po op? a ako sa citis? :)
lucka83
ved o to ide, urobit dobry dojem! a mne uplne vazne pripadalo jak keby on ho na mna nechcel spravit! ja som mu aj chcela zavolat lebo mi povedal nech si u sesriciek vypytam nanho vizitku ale zabudla som.. a ked som volala na kliniku tak mi jeho cislo nechceli dat, a pytala sa ma stale ze co chcem konzultovat a nechcela som jej to vysvetlovat tak som povedala ze velkost implantatov a na to mi povedala ze to mozme aj v den operacie prekonzultovat.. nakonec mi dala nanho horko- tazko mail ale s tym ze pan doktor mi nanho aj tak urcite neodpise.. ale nastastie odpisal... dalsie plus su presne tie dreny, neviem ci jezitova ich dava.. tebe len zvacsoval prsia alebo aj modelacia???
mravcadlo
kolagenom?? to som este ani nepocula... mojej znamej to robil mladek, dobre to mala spravene ale v kuse sa jej nieco nepacilo tak isla na reopku s tym a este horsie to bolo..