Lucka83
Ahoj cicka, posledne dni ani nestiham pisat... Super, ze sa ti koziny lepsia, odpuchaju... A ze ti sedi ta sportovka triumph, je paradna, ze? Ja teraz stale nosim len tu... Lebo kosticove este nemozem a ine neviem ake a kde kupit? Chcela som taku trojuholnickovu krajkovu bez kostice bez vystuze, lenze taka asi neexistuje! A ked vobec, robi sa max C, ja potrebujem D so 70 obvodom. Celkove pri obvode 70 kupit D kosik je dooooost velky problem a ty ked budes mat E tak to sa zapotis kym nieco najdes...
Co sa tyka mojich kamosiek, ked sa ne pozriem nezdaju sa mi az take rozdielne, aj ked rozdiel tam samozrejme je. Ukazovala som ich kamoskam a povedali ze ho vidno len ked na neho upozornim a ked sa dokladnejsie pozeraju, ale zento nie je nieco co by bolo treba riesit, ze je zanedbatelny. Tak necham kamosky tak ako su, nech sa usadzaju, nebudem ich stale okukat a magat :-)
Trosku ma znepokojilo co tu pisala Quixx ze moj byvaly doktorko zavrel kliniku lebo im na nej pri alebo po opke zomrela nejaka baba, ale neviem nic viac omtom, lebo potom uz Quixx nepisala... Uz sa ma to netyka, ale ma to rozculilo, lebo ten doktor smelo operuje dalej v Eurovea vo Victoria Regia. A ako som spominala, mna oklamal, ze mi dal McGhann a dal mi ES (ktore su lacnejsie a ktore by som si nevybrala). To je hajzlik! Ak toto cita, vola sa Martin Dziuban a klinika sa volala Medestic. Tymto ho stdecne pozdravujem.