Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Ewel
Ja som mala lave zdvihane zvnutra, cize vacsi zasah a zospodu a okolo bradavky som si ho vobec necitila, trvalo to az 3-4 mesiace kym sa cit zacal vracat, bradavku som mala potom hrozne citlivu a bolest a az teraz po 8mes. je uz aj ta ok, tak ako predtym.. Takze bud trpezliva, este si v norme :)
Barbinka
Tebe ked robil cez dvorce, ako su na tom tvoje bradavky co sa tyka citlivosti? A mohla by si poslat fotecku zblizka, ked bedes mat cas :)

Monitaaa

ewel
ano ja som spokojna, zalezi to od očakavani, mne stači taka prirodzena ale trvalejsia. Ten aquamid sa alikuje ako kyselina, ale je vraj nevstrebatelny, ale tiez baby pisali ze viac doktorov s nim nechce pracovat, lenze to zas moze byt aj koli tomu ze pridu o klientky ak im daju raz nevstrebatelny, pre nich je vyhodnejsie pichat kyselinu, ked sa vsak niečo nepodari tak tiez moze byt asi problem s nevstrebatelnym. neviem ti v tomto poradit, ale chod na omlazeni, tam to ma vela zien určite ti poradia.

ewel007

Monitaaa

no viem že ten permalip je taký prirodzený, ale o tom aquamide som nič nečítala, vieš neaké info ? :))
spokojna? takže teraz už kysku nepotrebuješ :)

Monitaaa

ewel
nevadi :D no to mas pravdu, na tie 3-4 mesiace je to fakt vela... čitala som, ze niektore baby si po kyseline dali aquamid to je nevstrebatelne, ale nejak som nezistovala negativa, lebo ja som si uz dala permalip, to ti vsak nejaku plnu peru ala angelina neurobi, skor take prirodzene vyplnenie.

ewel007

Monitta

ved hej ako je to dobre, len by to mohlo byť lacnejšie a ak nie tak aspon na rok :) ja mavam dosť často problemi s oparom a ked mam kysku tak celý čas nič a teraz ako som už nebola na kysku už aj mam na puse opar :(

Monitaaa

ewel
no ved to, ze najprv je to opuchnute, potom chvilku pekne a potom sa to rychlo vytraca, mohli by davat niečo viac trvacnejsie, ja som nemala uz po 3 mesiacoch, ale podla mna to treba vyskusat, aby mala zena predstavu ako bude vyzerat keby sa rozhodla pre niečo dlhodobejsie