Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

tomyum

ja som začala kosticove po 8t ale lepšie mi sedí bez kosticova a push up mi zatial nesedí v,bec ale viem že sa môže po 2-3 mesiacoch od opky ale samozrejme nie na celý deň, teda to su moje info aj tu s fora :))

Monitaaa

tomyum
mne lekar povedal pred tyzdnom ked som sa ho pytala na podprsenky, ze skor ako o tri mesiace by ziadnu push upku neodporučal a vlastne ju ani nepotrebujeme... povedal ze najlepsie by bolo nejake sportovky, alebo niečo pohodlne

ewel007

tomyum

no presne si to vystihla že gumove :) ano take ich mam, ale možno aj preto že teda mam tých 500ml že je to väčší imploš..tak budem trpezliva, len rozmýšlam ked pojdem vo february na reopku či sa mi aj vrati ta citlivosť ešte, musím toto všetko doriešiť s dokim ked pojdem na konzultaciu ohladom ml..

rita149

ta baba zomrela na nasledy embolie alebo trombozy neviem prestne už.nepovedala pravdu anestezilologovi a nepriznala ze s tym maju problem v rodine.Lebo sa bala ze ju nebudu operovať a takto to dopadlo...

tomyum1

Baby:

Uz som sa to pytala ale nedostala som odpoved:

Po akej dobe po opke si mozem dat klasicku podprdu s kosticami?

A kedy aj push up?

Dakujem!!!

olivka21

Monitaaa
Ona kolabovala a neprimersne zasiahli...teda ano,ozivovanim jej poskodili organy..jej poskodili dlhou resuscitaciou mozoga doslova jej praskla pecen.
Ani pi osmich rokoch nieje pripad ukonceny doktori operuju dalej,aj ked pod inou znackou.

tomyum1

Ewell: pytas sa na citlivost prs, ja som sice kratsie po opke ako ty, 7 tyzdnov, spodnu cast a boky este necitim, su akoby "gumene", bradavky naopak, su precitlivene. Som zvedava kedy sa to da do normalu.

tomyum1

Monitaa
K clanku: trochu divne ze by pri resuscitacii poskodili pecen nie? Skor asi nezvladli anestezu. Sestricka v ruzinove kde som bola ja mi spominala ze k nim na aro priviezli babu z medical centra na bajkalskej (kde operuje siska neviem ktory) ktora skolabovala pri opke lebo jej dali prilis silnu anestezu. Dievca sa prebudilo, kozy nikde, namiesto toho lezala na are v normalnej nemocnici a nie na klinike kam isla. Aj zazalovala centrum. To ale asi nebolo v novinach.

Monitaaa

olivka
a nevies ako to nakoniec dopadlo? pretoze minule sa tu bavili baby o tom, ze nie je siska ako siska, myslim spominali petra a dobroslava, tak asi operuje dalej. Ak som to pochopila spravne zabili ju vlastne resuscitaciou?