Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomyum1

Monitaa
Sportovku triumph energy n som zacala nosit po 6 tyzdnoch. Mne lekar povedal nosit pooperacnu 4-5 tyzdnov, ako sa budem citit, nosila som 5, od 6. tyzdna tu sportovku. Citala som na omlazeni, ze niektore ceske kliniky tuto energy n pouzivaju ako pooperacnu. Moze byt, ja sa v nej citim super, perfektne drzi. Ja som mala pooperacku NUHA, ktora nema presivane kosiky, rozdiel oproti triumph je len to, ze sa zapina vpredu. Moj lekar pouziva radsej tieto nuha, lebo oproti tej LIPOELASTIC ktora je presita a ma akoze kosiky tato dava prsia viac k sebe.

NO RA

Ahojte baby,

som vo fáze rozhodovania, či áno, alebo nie. Schudla som 15 kg a s tým odišli aj moje prsia. Neboli mega, ale taký štandard a teraz mi je do plaču, keď sa pozrem do zrkadla. Mám 160 cm a 45 kg. Najviac sa bojím, že by moje telo to cudzie teleso neprijalo a budú mi to musieť vybrať :/ som dosť citlivá a fakt sa toho bojím. A ďalší problém - ako to oznámiť otcovi, lebo ten bude zásadne proti a veľmi rýchlo ma zruší. Ďalšia vec...myslíte, že je dobré to riešiť teraz pred Vianocami? Resp. či by som to ešte stihla, alebo sa na to vykašlať a dať sa nato až po Novom roku. Ďakujem.

NO RA

Ahojte baby,

som vo fáze rozhodovania, či áno, alebo nie. Schudla som 15 kg a s tým odišli aj moje prsia. Neboli mega, ale taký štandard a teraz mi je do plaču, keď sa pozrem do zrkadla. Mám 160 cm a 45 kg. Najviac sa bojím, že by moje telo to cudzie teleso neprijalo a budú mi to musieť vybrať :/ som dosť citlivá a fakt sa toho bojím. A ďalší problém - ako to oznámiť otcovi, lebo ten bude zásadne proti a veľmi rýchlo ma zruší. Ďalšia vec...myslíte, že je dobré to riešiť teraz pred Vianocami? Resp. či by som to ešte stihla, alebo sa na to vykašlať a dať sa nato až po Novom roku. Ďakujem.

NO RA

Ahojte baby,

Monitaaa

tomyum
a kedy si začala nosit tu sportovu? ja som si kupila tu čo si mi odporučala triumph energy n, sedi mi dobre aj drzi perfektne, ale neviem či ju uz mozem nosit, ja sa v tej ohave pooperačnej asi fakt citim najlepsie.

fufu

strangeemili

navrhol mi 315 ml Nagory anatomické, lebo už základ mám a nechcem mať prehnane veľké prsia, aj tak to bude okolo 100 obvod. Rozmýšľam ale, že si dám Mentory a to by bolo 305 ml. Opku mám až začiatkom septembra, lebo v letem som to nechcela. A ty?

tomyum1

Ewell
Tu v hm som skusala, je to nejake divne cislovanie, 40 mi sedel kosik ale obvod velky... Mensie cislo bol maly kosik... Takyto typ podprd som inde nevidela, uz len kosticove...

Lucia3110

anett
ahoj,jasne ze neotravujes :) takze moje miery 165/50 pod prsiami 73, cez vobec neviem..ani pred ani po..ale v piatok idem na kontrolu, spytam sa doktora..a mam Arion 320ml anatomy..

ewel007

tomyum

ja som kupila slogi v Triumphe za 38e je tak menej vystužena bez kostic a raz som ju oprala samozrejme v rukach a sa zdeformovala :( a kupila som taku istu aj v HM za 12e mam ich aj v albume a ta je kvalitna :) ta za 38e je čierna vpredu ma zapínanie a ta HM je fuksia s čiernou :)

tomyum1

Monitaaa
Push up ani tak nie, ale chcela som skor vediet kedy mozem klasicku podprdu s kosticami lebo bez nikde nemaju. Ci mam tlacit kozy v sportovke este dlho...