Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Rozalka

Angie77

no neodporúča dávať dole poprdu, až ma to prekvapilo, že mi to napísal aj do papierov. Upozorňoval ma na to viackrát, lebo som mu hovorila že rada by som ukázala mamke a on že mamka počká ešte týždeň... tak neviem, prečo je taký prísny v mojom prípade... alebo možno každej to povie.. ved uvidíš tebe ako bude. Kontrola budúci pondelok alebo utorok, a sprcha až po kontrole.. aspoň tak mi hovoril. Tak uvidím ako sa budem cítit a ked budem mať niekoho pri sebe aby mi stým vedeli pomôcť... ale taká úľava ked sú tak volne.joj bože môj...

skoricka

Lucka

noo ja ked som tam dosla, uz tam nikto nebol. Ano, aj mne prelepoval tym papierovym, mam ho doma, takze fakt nic si na ne nebudem davat len toto. Som rada, ze uz sa mas lepsie, mna praveze lavy prsnik boli a pravy vobec, ani neviem, ze daco sa s nim robilo, uplne sa sprava ako moje prso :)) A kolko stoji ta podpira z Triumphu? Chcem si ju aj ja kupit a oprat tu pooperacnu, lebo vyzera strasne! same chlpy od psa, prach a kalciova masticka po nej :D Kedy mas zase kontrolu? Mne dal na nase meniny :D

Lucia83

Skoricka
Ciculka ano bola som a stretla som baby co sme lezali spolu tak sme sa narehotali, vsetky mame to iste pravy je horsi ako lavy ohladom bolesti. No viem toez sa mi to posunulo o hodinku lebo cajka Tomaska lezala na stole. Takze ma tie 450ml, a ma sa tak ako my po opke. Teraz som s nou akurat pisala. Tiez je u mna vsetko ok su makke a tiez sa mi jazvy pekne hoja, vcera som si bola kupit ten leukoplast papierovy co mi s nim prelepoval jazvy. Aj tebe? No a tu ruku co som nevedela dat vyssie ma rozcvicovat, takze vcera som zacala a je to uz takmer rovnake ako lava cize parada. Skoda ze sme sa nestretli. Bola som aj s mojou opickou malou, ta tam vyjedla bon pari cukriky:-))
Prska mas krasne, uz sa musim aj ja pocvakat ..

Tomyum
Ahoj kocka dlho som tu nebola. Ako sa mas? Ja uz dobre len vstavanie je take ze kym sa rozhybem a zbavim rannej bolesti tak ubehne 20 min. Vcera som si kupila tu podprdku co ty triumph ci ako sa to pise. Je super, konecne som oprala moju a dala si tuto kym sa mi vyschla. Velkost 70/E :-))))
Ty mas aku velkost? Mam problem lebo mam strasne uzky obvod 68 a nesedia mi podprdy a tato je supeeeer ako na mna. Tesim sa ze si ju poradila. Inak uz sa na seba cajky podobaju velkostne. Len este je trosku ten pravy viacej napuchnuty.

angie77

Rozalka

juj tak to som rada s tebou :) super že si spokojná...a kedy bude sprcha? už môžeš? kedy ideš na dalšiu kontrolu?
tak doma ich aspoň na chvílku vybaľ :) a pocvakaj, hádam už aj možeš po 9 dňoch či? :)

misaela

mahulienka

dakujem :) aj ja som strasne zvedava, inak predstava že v tej podprde stravim este 5 tyzdnou je ozaj desiva :) už by som ich chcela vypustit na volno :)

julianka555

Ahoj, dr. Očenáša môžem tiež doporučiť, bola som u neho na konzultácii a mám k nemu dôveru, termín mám na január. Robí tiež na jednodňovej a plastickej chirurgii v Púchove.