Skoricka
Ciculka ano bola som a stretla som baby co sme lezali spolu tak sme sa narehotali, vsetky mame to iste pravy je horsi ako lavy ohladom bolesti. No viem toez sa mi to posunulo o hodinku lebo cajka Tomaska lezala na stole. Takze ma tie 450ml, a ma sa tak ako my po opke. Teraz som s nou akurat pisala. Tiez je u mna vsetko ok su makke a tiez sa mi jazvy pekne hoja, vcera som si bola kupit ten leukoplast papierovy co mi s nim prelepoval jazvy. Aj tebe? No a tu ruku co som nevedela dat vyssie ma rozcvicovat, takze vcera som zacala a je to uz takmer rovnake ako lava cize parada. Skoda ze sme sa nestretli. Bola som aj s mojou opickou malou, ta tam vyjedla bon pari cukriky:-))
Prska mas krasne, uz sa musim aj ja pocvakat ..
Tomyum
Ahoj kocka dlho som tu nebola. Ako sa mas? Ja uz dobre len vstavanie je take ze kym sa rozhybem a zbavim rannej bolesti tak ubehne 20 min. Vcera som si kupila tu podprdku co ty triumph ci ako sa to pise. Je super, konecne som oprala moju a dala si tuto kym sa mi vyschla. Velkost 70/E :-))))
Ty mas aku velkost? Mam problem lebo mam strasne uzky obvod 68 a nesedia mi podprdy a tato je supeeeer ako na mna. Tesim sa ze si ju poradila. Inak uz sa na seba cajky podobaju velkostne. Len este je trosku ten pravy viacej napuchnuty.