Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

Zuleko

ja mam peru ako ty vrchnu mam ale spodnú mám väčšiu a aby bolo čo si vidno rozpichal mi 2ml platila som skoro 600e to bolo v juni a už asi 3-4týždne nič nemám..treba to často dopichať a presne ten 1ml mieje žiadny extrem, opuch ktorý ti padne za par dní a pery su skoro ako tvoje..bola som u viacrerých na aplikaciu a všade rovnako len nikede je cena vyššia niekde nižša

Kočky

chcela som sa Vás spýtať, čo ste po op, po akej dobe sa Vám vratila uplne taka citlivosť do celeho prsníku ako ste mali pred tým?
je možné že sa mi už ani nevrati? v utorok to budu 3mesiace od opky..

Zuleko

Monita
Ja chcem tiez len do hornej,ja zas mam aj hornu peru,len o dost mensiu od spodnej.Tak dufam,ze ten 1ml bude stacit;)

Monitaaa

Zuleko
mne stačil, lebo mi dal cely do hornej pery, nemala som ziadnu peru, len čiarku, tak to rozdiel urobilo, ale ziaden extrem

Zuleko

Monita
Moja ked ti pichli tu kyselinu,stacil 1 ml bolo to viditelne?chcem ist bud.tyzden nato,len sa bojim,ze po 1 ml nebude vobec vidno rozdiel a zas 500 eur za to ze mi to vyprcha po par mesiacoch sa mi zda dost.

skoricka

Lucka

noo ja mam az 13:30 sakra :/ neviem co tak neskoro mi dala, asi uz bolo plne...Som myslela, ze ta podpira bude drahsia, tak okolo 50 e, ale super, pojdem tam a kupim si :) A jakeho mas pesika? :)) My mame zakazane plemienko pitbulika :)) a vsade na podpire mam jeho biele chlpiky kratke a ma pichaju :))

Lucia83

Skoricka
No aj ja idem vtedy 10/45. Ty ides kedy? To sa snad stretneme a pokecame. Stala 38€ tusim. Ale je paradna fakt super drzi a ten chrbat neni az tak vysoko a je na zapinanie v zadu superna je. Tesim sa z nej. Tu vynosis aj potom. Aj ja calciovka, chlpy teraz ne lebo som fesimu zmenila granule a vobec neplzne. Konecne!!

angie77

Rozalka

fííha, takže on odporúča až dva týždne nerozopínať, neobkukávat a nesahat :)) tak budeme ho musiet samozrejme počúvat, som zvedavá ako vydržím dva týždne bez sprchy :DD

ked pozerám galerku a niektoré baby už po 3, 4 niektore po 6 dnoch skúšali ako vyzerajú :DD asi máme prísnejšieho dokiho, ale to je dobre :)

takže ja vlastne tvoje prsíčka už pred mojou opkou neuvidím...no nevadí, budem si musiet zapojit fantáziu a dúfat že aj mne také čarokrááááásky vyčaruje :)

inak začínam mat teraz že naozaj strach ako sa mi to blíži, fúúúúha

aspon som rada že lucia písala s tomaskou a že je všetko v poriadku a ze má tie väčšie ako chcela :) snád sa aj nám už čoskoro ozve