Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

NO RA

cysty nie sú problém, pokial ich máš pravidelne sledované, ja mám tiež niekolko cýst v prsníkoch radila som sa aj s dokim čo ma ide operovat a je to v pohode

olivka21

Inak baby,
videla som naživo aj dve prace od mudr.gabriela marsala,je v porovnaní s ostatnymi chirurgami lacny a pekne prsia robí. Znama bola u neho v lete,dal si gulate 375ml,mentory a komplet cena aj za operaciu,impl.,anesteza....bola 1800,-€.jedine co ma odradili bol fakt ze pusta pcientky domov este v ten den ako ich zoperuje.

NO RA

Ahojte baby,

som vo fáze rozhodovania, či áno, alebo nie. Schudla som 15 kg a s tým odišli aj moje prsia. Neboli mega, ale taký štandard a teraz mi je do plaču, keď sa pozrem do zrkadla. Mám 160 cm a 45 kg. Najviac sa bojím, že by moje telo to cudzie teleso neprijalo a budú mi to musieť vybrať :/ som dosť citlivá a fakt sa toho bojím. A ďalší problém - ako to oznámiť otcovi, lebo ten bude zásadne proti a veľmi rýchlo ma zruší. Ďalšia vec...myslíte, že je dobré to riešiť teraz pred Vianocami? Resp. či by som to ešte stihla, alebo sa na to vykašlať a dať sa nato až po Novom roku.

Ešte som zabudla dodať, že mám 23 rokov a som z Piešťan. Ešte deti nemám a chcela by som tiež vedieť, či je to pravidlom, že po deťoch sa musia vymeniť, alebo je to individuálne. Rozmýšľala som nad MUDr. Petrom Siskom, ževraj operuje v DS. A ďalší môj problém - diagnostikovali mi cysty. V pravom mám jednu nejako 7 x 5 mm a v ľavom mám dve približne také isté, nie väčšie ako tá v pravom. Myslíte, že by to bol problém?

zajacik_006

Sparkinka
prosím ťa,napíš mi ešte raz do mailu tvoju mailovú adresu,lebo tú,čo si mi napísala,tak mi stále vypisuje,že operácia zlyhala.

Sparkinka

Ahojte vsetkym:)))Preco sa neviem dostat do fotoalbumov ked tu mam vytvoreny aj ja album pred operaciou a uz mam aj heslo?dakujem za odpovede

bimbi

Tomyum
Ak velmi chces bez kostice, ja ti poradim: kup si kosticovu a vyber kostice :) viacero bab tu to tak robilo.. Baby od Cervena mozu nosit kosticovu uz po 3tyzd na den, kosticu vytvarovat podla prsnika, a vraj je to dobre ked idu prska k sebe.. Samozrejme postupne 1.den na hodku a tak aby to nebolo neprijemne, ja ked som dosla domov, hned sup do pooperacnej.. Tak nic sa nemoze stat ked si ju das vtedy ak ides na nejaku akciu na par hodin..(cerven umi :))