Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Kim
Áno Lucy1990 má 515 ml,akurát myslím,že ona má anatómy a nie okrúhle,a čo sa týka veľkosti,tak ona ich ma krásne veľké,len ona mala aj svoj základ pred OP,to vidno aj v albume,že síce mala prsia po kojení ale základ tam bol,preto ich má takéto pekné veľké:-))a či je útla?Tak je chudá ale vyššia,nie nízka:-)

Kim

Zuleko

wau, Ty si normalne chodiaca encyklopedia 8-)!
mas dokony prehlad , velmi pekne Ti dakujem, moc mi to pomoze urobit si prehlad , ktore ako vyzeraju.

.. dost zalezi na postave , to je jasne, to vazne aj Lucy1990 ma 515? na nej mi pridu take mega, asi je dost utla, ci?

Zuleko pouc ma prosim;) dakujeeeeem :-*

eelle

ZULEKO

Hm... Škoda že tak ďaleko :/ ale máš ich fakt krásne, ale to určite Vieš aj sama :) ked som čítala že viac ako 600ml tak som myslela že to je obrovské ale naozaj krása !!

Zuleko

Kim
Som rada ak som ti aspoň trochu pomohla,veď od toho je tu toto fórum:-))
Luciaa1 tu už asi nechodí,lebo dlho neprispievala,má 500 ml,stredný profil a okrúhle implantáty:-))

Zuleko

tomasova
Gratulujem!!!:-))Tak super nakoniec máš tie väčšie,neboj sa budú super!Teraz len oddychuj a šetri sa:-))

tomasova

babenky moje zlate tak zijem
dnes som prisla domov,trochu som ubolena ahlavne nevyspata lebo sa mi nedalo v noci spat...takze mam tie 450 pod sval,mentor....poviem vam ze ked som ich uvidela prvy krat tak som myslela ze sa doki sekol a dal mi tam 300..no cakala som vecsie,ale sned si zvyknem...

Kim

Luciaa1

Lucik ahoj, prosim Ta uputali ma aj Tvoje krasne kozenky, velmi Ti seknu! prepac, ze som zvedava, kolko ml mas a aky profil, odhadujem , ze mas okruhle a prepac ake boli Tvoje vychodzie proporcie?
vopred diiik!

Zuleko

Elle
Ahoj,ja som bola na operácii dva krát,obidva razy v Chirmede v Košiciach.Prvýkrát som mala 390ml,okrúle,Nagor,vysoký profil,prsia mi robil MUDr.Kačmár.Druhýkrát som išla na reopku(výmena za väčšie) asi po roku a pol a teraz mám 620ml,nagor,okrúhle a extra vysoký profil,prsia mi robil MUDr.Magdo :-)

Kim

Zuleko

velmi pekne Ti dakujem za tipy:-* si bohyna, tak uzasne trpezlivo odpovedas!
mas pravdu, skusim este priamo u tychto babuliek, snad budu mat este nervy odpovedat;)

Babulky dakujem za zhovievavost a trpezlivost a za vsetky vase super infosky;) ste super!!!