Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

quixx

ahojte babule davno som tu nebola,
tak idem postupne.
Tomasova
Velka gratulacia k tym 450-kam. Ja som Ti to pisala, ze ich dostanes. Prajem skore zotavenie a vsetko nech je bezproblemove.
Tomyum1
Ano sekla som sa bola som operovana v Mediuse na Cernysevskeho v petrzalke. V tom medical centre operuje Dobroslav Siska a este tusim Zachar. No a ta baba co skoncila na are tak to je dost huste. Dosekaju Ti prsa a nic z toho. Boze
Monitaaa
Bola som na laserovej epilacii v ulk asi tak 8 rokov dozadu a odvtedy uz nemam pod pazuchami chlpky. Je to parada, ked sa nemusim holit.

Este sa tu niektora pytala na Petra Sisku tak ten robi aj v DS www.sagax.sk a aj Kejtrinka spominala Piestany Medicentrum Piesťany www.klinika.sk

quixx

ahojte babule davno som tu nebola,
tak idem postupne.
Tomasova
Velka gratulacia k tym 450-kam. Ja som Ti to pisala, ze ich dostanes. Prajem skore zotavenie a vsetko nech je bezproblemove.
Tomyum1
Ano sekla som sa bola som operovana v Mediuse na Cernysevskeho v petrzalke. V tom medical centre operuje Dobroslav Siska a este tusim Zachar. No a ta baba co skoncila na are tak to je dost huste. Dosekaju Ti prsa a nic z toho. Boze
Monitaaa
Bola som na laserovej epilacii v ulk asi tak 8 rokov dozadu a odvtedy uz nemam pod pazuchami chlpky. Je to parada, ked sa nemusim holit.

Este sa tu niektora pytala na Petra Sisku tak ten robi aj v DS www.sagax.sk a aj Kejtrinka spominala Piestany Medicentrum Piesťany www.klinika.sk

mahulienka

olivka21
Ja som bola operovana v Poprade dr. Cerven a tiez som isla v ten isty den po opke domov, a nabol v tom ziadny problem, pokial nemas ziadne komplikacie, doktor a anesteziolog mi este vecer volali ci je vsetko v poriadku. No nakolko ja byvam blizko toho zdravotnickeho centra tak som sa nebala... Bola tam aj baba z Ke a ta sla po opke domov taxikom:)

mahulienka

tomasova
tak uz si aj ty prsatica:))Gratulujem, rozhodla si sa pre super velkost:) sa tesim a ze male, tak to urcite nebudu...

Kim

Zuleko

idem do tyx 515 anatomy a presne na to som sa pytala dokiho -pokles u vacsich, povedal, ze ak to zo zaciatku kym to " prilne, prirastie" k tkanivu vydrzis pekne s podprskou, budu krasne a malinko mozno vahou poklesnu, ale urcite nie hned a brutalne, az casom, takze uplna pohoda a klidek;)
:-* uziiivaj si ich, moc Ti to zelame!

misaela

Baby, je normálne že mi doteraz nič nebolo a včera mi prsia opuchli a bolia ma? Som tyzden po opke a vcera a predvcerom som uz sama behala okolo deti, ale nič extrémne namáhavé. A teraz ma bolia tam kde predtým nie, hore pod tým pasom stahovacim.

Zuleko

Kim
ďakujem veľmi pekne za pekné slová:* Dúfam a verím,že aj ty budeš na 110% spokojná s výsledkom tak ako som ja teraz:-)Dúfam,že nejaké podprsenky pekné pozháňam,pretože zo začiatku ich nosiť chcem aj z toho dôvodu,lebo je to väčší implantát a aby neklesol rýchlo.Potom postupne budem chodiť naostro,keď som mala 390 ml dá sa povedať,že som podprsenky skoro vôbec nenosila,no teraz to bude potrebné,tak hádam niečo nájdem:-))

Kim

Zuleko

diiiik:-*
a gratulujem Ti k Tvojim, su mega plne, krasne Ti urobil!nooo to budu chlapi inak ocumovat:-D!!! pojdu po Tebe este viac, cooo pochval sa Ty vychodniarska cica:))))

akurat budes musiet dlhsie zhanat tie krasne podprsky ( budes nakupovat v zahranici, dnes je to uz easy) alebo druha moznost neskor ;) - chodit naostro:-D

predpokladam, ze Ty uz do mensich nepojdes;) ak si este lahnes pod noz:-D?

Zuleko dakujem Ti za vsetky , si mega elementom tohto fora a samoska vdaka i vam ostatnym, skvele sa to cita!

Kim

Zuleko

diiiik:-*
a gratulujem Ti k Tvojim, su mega plne, krasne Ti urobil!nooo to budu chlapi inak ocumovat:-D!!! pojdu po Tebe este viac, cooo pochval sa Ty vychodniarska cica:))))

akurat budes musiet dlhsie zhanat tie krasne podprsky ( budes nakupovat v zahranici, dnes je to uz easy) alebo druha moznost neskor ;) - chodit naostro:-D

predpokladam, ze Ty uz do mensich nepojdes;) ak si este lahnes pod noz:-D?

Zuleko dakujem Ti za vsetky , si mega elementom tohto fora a samoska vdaka i vam ostatnym, skvele sa to cita!